homepage.pl

Problémy s internetovými stránkami, internetovým prohlížečem atpod.

Moderátor: Mods_senior

weedcolour
Level 1.5
Level 1.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

homepage.pl

Příspěvekod weedcolour » 18 pro 2007 10:34

zdravím,mám uloženou stránku v záložkach(http://home.mobile.de/cgi-bin/homepage. ... tnerHead=1),ještě tak před dvěma dny se normálně zobrazila,dnes toto?-
Obrázek pokud víte poraďte.díky
amdathlon643800+dual core,2*512MB,MSIk9nneonForce550,geforce7600gt seagate VIIbaracuda320GB Linux(x86_64amd)Ubuntu-8.10-Interpid Ibex-zatím
Bible-Jan 14,6-Ježíš mu odpověděl:Já jsem ta cesta,život a pravda.Nikdo nepřichází k Otci než skrze mne.

Reklama
guest

Příspěvekod guest » 18 pro 2007 11:24

Zkus zaškrtnout otevřít pomocí - pak Procházet a vyber Firefox.

weedcolour
Level 1.5
Level 1.5
Stav:

Příspěvekod weedcolour » 18 pro 2007 12:48

ok,to mě taky napadlo,ale jen jestli to je bezpečné proto jsem to už smazal a zkusimpopřípadě příště,šlo hlavně o to jestli to je bezpečný nebo .jinak dík,pište dál
amdathlon643800+dual core,2*512MB,MSIk9nneonForce550,geforce7600gt seagate VIIbaracuda320GB Linux(x86_64amd)Ubuntu-8.10-Interpid Ibex-zatím
Bible-Jan 14,6-Ježíš mu odpověděl:Já jsem ta cesta,život a pravda.Nikdo nepřichází k Otci než skrze mne.

johny.
Level 2.5
Level 2.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod johny. » 18 pro 2007 13:58

podle přípony je to odkaz na nějakej script napsanej v PERLu, klidne to otevři nic se nestane. Jinak pokud by si ho chtěl spouštět musel by si použít překladač....Pokud ho ve win uložíš na disk bude se chovat jako obyčejný textový soubor.Jinak v linuxu bývá překladač implementován, co se týče win nemám zkušenost

Jinak ta www stránka je zdřejmě : http://www.mobile.de - je to prodej ojetých vozidel...
buď sám sebou,buď svobodný,měj svoje myšlenky do kterých ti nikdo nevidí,život máš přeci na to,aby si ho žil po svém! (Metallica)

HP omnibook xe4500,SUSE 10+ X system s TWM,Fvwm2,WM a WXP(L.E.G.A.L)
a
Pentium PRO 200 MHz, Debian + X system

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Pohlaví: Muž
Stav:

pozdrav

Příspěvekod memphisto » 18 pro 2007 15:17

tohle mi dělalo,když jsem se chtěl minulý týden dostat na http://www.slunecnice.cz ale ten soubor byl jiný,ale netuším název
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

johny.
Level 2.5
Level 2.5
Stav:
Kontakt:

Re: pozdrav

Příspěvekod johny. » 18 pro 2007 17:29

memphisto píše:tohle mi dělalo,když jsem se chtěl minulý týden dostat na http://www.slunecnice.cz ale ten soubor byl jiný,ale netuším název

Na mnoha www stránkách můžeme najít cgi scripty napsané v perlu... :wink:
buď sám sebou,buď svobodný,měj svoje myšlenky do kterých ti nikdo nevidí,život máš přeci na to,aby si ho žil po svém! (Metallica)

HP omnibook xe4500,SUSE 10+ X system s TWM,Fvwm2,WM a WXP(L.E.G.A.L)

a

Pentium PRO 200 MHz, Debian + X system

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Pohlaví: Muž
Stav:

pozdrav

Příspěvekod memphisto » 18 pro 2007 17:45

já jsem po tom nějak nepátral, co tam je a co to obsahuje. jen mi ta stránka nešla zobrazit
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”