Pokažený font ve Win Vyřešeno

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Pokažený font ve Win

Příspěvekod guest » 16 úno 2015 18:29

Dobře, odinstaluj tedy aktualizace, které to způsobily.

Reklama
faraon
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod faraon » 16 úno 2015 19:24

Pár dní zpátky se stejný problém vyskytl v aktualizacích pro Visty, vyšších verzí se to netýkalo: http://answers.microsoft.com/en-us/wind ... 13c05107d3

Tak to vypadá že už se jich to také týká :-D

Pro ty Visty je postup: Ovládací panely > programy a funkce > nainstalované aktualizace (vlevo nahoře) a pak odinstalovat KB3013455 , zkuste najít něco obdobného.
"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!

(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)

jarjan
nováček
Stav:

Příspěvekod jarjan » 16 úno 2015 19:54

Dakujem za nazor, a sucasne sa ospravedlnujem, ale v tomto pripade bola pre mna dolezita veta ktoru povedal prvy "Dobrý den, včera se mi do Win nainstalovaly aktualizace .... " pretoze sa mi stalo presne to iste. Po aktualizacii som mal pokazene fonty. Patral som kde vsade sa objavil problem a zostil som, ze je to problem najskor WINDOWS a nie aplikacii. Navrhujem aby bydlobox skontroloval ci ma rovnake priznaky ako ja. Dal som informacie, ze mam antivirak, ktory by vplyv nejakej infiltracie zaregistroval. T.j. virus by to nemal byt uz ani preto, ze na stroji pracujem profesionalne a nespustam ziadne hluposti. To je informacia ktora nas ma priblizit k problemu. Mam za to ze to bude chyba ktora vznikla po "AKTUALIZACII" a to je to iste ako zistil BYDLOBOX - mimochodom som mu velmi vdacny, lebo som hladal prave rovnaku skusenost. Takze navrhujem porovnajme ci aj u neho nedoslo k podobnym javom a ich priznakom.

paysoft
nováček
Stav:

Příspěvekod paysoft » 16 úno 2015 23:22

faraon píše:Pár dní zpátky se stejný problém vyskytl v aktualizacích pro Visty, vyšších verzí se to netýkalo: http://answers.microsoft.com/en-us/wind ... 13c05107d3

Tak to vypadá že už se jich to také týká :-D

Pro ty Visty je postup: Ovládací panely > programy a funkce > nainstalované aktualizace (vlevo nahoře) a pak odinstalovat KB3013455 , zkuste najít něco obdobného.

Vřelé díky, odinstaloval jsem tu aktualizaci a problém JE PRYČ.

--- Doplnění předchozího příspěvku (16 Úno 2015 23:23) ---

Ještě jednou doplním OS: Windows Server 2008

bidlobox
nováček
Stav:

Re: Pokažený font ve Win  Vyřešeno

Příspěvekod bidlobox » 17 úno 2015 11:23

To Blue Spirit: Jak jsem napsal, Bod obnovení použít nemohu, když není k dispozici. :thumbdown:
To faraon: Díky moc za efektivní řešení! :clap: Odinstaloval jsem uvedenou aktualizaci KB3013455 (systém si s tím dal docela načas, samozřejmě včetně restartu a chvíli už jsem myslel, že to kleklo) a povedlo se, fonty už se zase zobrazují normálně!

Zpět na “Windows 11, 10, 8...”