Průzkumník ukazuje *jiné využití C: než opravdu je Vyřešeno
Průzkumník ukazuje *jiné využití C: než opravdu je Vyřešeno
Zdravím, mám takový zatím menší problém. Průzkumník mi ukazuje jiné využití disku C: než doopravdy je. Měl jsem tam dříve víc her a zbývalo mi tak 300+ GB, nyní mi zbývá tak 180 GB, včera to bylo na 190 GB a to jsem tak 5GB jen zaplnil. Celkovou velikost disku C: je 300 GB podle programu WinDirStat, průzkumník ale ukazuje přes 450 GB. Doufám že to je jen nějaký bug průzkumníku či nějaký neškodný virus. Nevíte prosím co s tím?
Naposledy upravil(a) SklyneCZ dne 17 úno 2015 14:56, celkem upraveno 1 x.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Průzkumník ukazuje jinou velikost C: než opravdu je
Vlož sem obr. Správy disků.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
- Speed_dead
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Mám takový tušení, že to dělá binec díky přelinkování. Mě průzkumník ukáže cca 2,5Tb dat, ač mám C: 120GB SSD. Jelikož pro Windows se data jen tváří, že jsou na C:, ale jsou fyzicky na E:
Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic.
Mě průzkumník ze dne na den ukazoval jiné celkové místo na mém druhém disku, pomohla defragmentace. Sice mi občas po spuštěí PC nebo po restartu ukáže o cca 5 GB víc nebo míň, ale to e pro 500GB disk zanedbatelné (jak říkám, stává se to jen občas)
Pic píše:Vlož sem obr. Správy disků.
Ale když to po sobě čtu, napsal jsem to trošku špatně, omlouvám se a tím to se asi mění situace. Těch 300 GB je využití a celková je 653 GB. Disk se podle průzkumníka sám od sebe plní. WinDirStat po spuštění dá na výběr oddíly a ukazuje stejně jako průzkumník, po prohledání oddílu ale ukazuje, dalo by se říci reálnou velikost.
Re: Průzkumník ukazuje *jiné využití C: než opravdu je
Vyřešeno, nevěděl jsem co napsat do Googlu tak jsem to nějakou dobu zkoušel a bylo to 50% pro body obnovení.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Jiné řazení dat ze zdroje v MS Excel na samostatných listech Příloha(y)
od Rosta_Kolmix » 09 říj 2024 22:06 » v Kancelářské balíky - 12
- 7381
-
od Rosta_Kolmix
Zobrazit poslední příspěvek
18 lis 2024 20:57
-
-
-
Addon nebo jiné řešení pro odstranění „Popularních vyhledavání“ na mobilních zařízeních Příloha(y)
od Daminekkkk » 23 čer 2025 18:22 » v Vše ostatní (sw) - 0
- 2071
-
od Daminekkkk
Zobrazit poslední příspěvek
23 čer 2025 18:22
-
-
- 6
- 3662
-
od DenyKr