Problém se Zvukem
Re: Problém se Zvukem
V ovládacím panelu v programech nic od realteku nemam, takže snad je vše vymazano. Jinak jsem to stahl, už to instaluje a najednou vyskočí okno, že nemuže ověřit vydavatele softwaru ovladače, kliknu přesto nainstalovat tento software ovladače a takhle se mě to ptá pořád dokola vždy po chvilce a nic se neděje, takže zase jako naschvál nic. :/// Ale fakt děkuji, že mi tolik pomáhate.
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Zkus restartovat pc a,když budeš instalit tak klikni na exe pravým a dej instal jako správce.
Nechápu, ted jsem v uživatelských účtech povolil řízení uživatelských účtů, restartoval a najednou zvuk běží a že byl ovladač nainstalovanej :O, vubec jsem to nepobral, ale jsem rád že to běží, dvou denní trápaní je u konce, díky moc za pomoc (-:
Tak dnes ráno zapnu počítač a zas bez zvuku, ale vždy když udělam nějakou změnu v pc co si vyžaduje restart tak po restartu zas zvuk jde. Je to celkem otrava to po každém zapnutí dělat, asi netušíte čím to muže být že?. Jinak přes toho spravce jsem zkoušel znova instalovat ten ovladač a stale to chtělo ověření i po vypnutí přes příkazový řádek ověřování ovladačů.
-
- Pohlaví:
Tento počítač - Spravovat - Služba a Aplikace - Služby.
Tam najdi službu Zvuky systému Windows a nastav ji na Aitomaticky.
Tam najdi službu Zvuky systému Windows a nastav ji na Aitomaticky.
Koukal jsem se tam a je tam nastaveno automaticky. Přemýšlím že přeinstaluju na windows 7, přece jen visty 32 bit nevyužívají celý ramky, takže o dost přicházím, to mi půjde na počítač že? (nikdy jsem to nedělal)
-
- Pohlaví:
To bys klidně mohl, ale s RAM nemáš pravdu, máš 4GB a to je akorát.
No ve správci úloh mi to píše že fyzická pamět celkem 2749 tak nevím. A i jsem někdě četl, že 32 bit system si nebere celý ramky.
Naposledy upravil(a) Malwyn dne 18 úno 2015 15:44, celkem upraveno 1 x.
-
- Pohlaví:
To ovšem nebude fyzická paměť, ale dostupná. Také si něco bere GK ad. O tom už se zde napsala skoro bible, hledej.
Tak ted se mi ten zvuk nechce zapnout ani po nějaké změně v systému a restartu. Prostě mi ukazuje že tam zas nic neni jako na začátku. Když chci instalovat ovladač tak se instaluje, pak najede okénko update do 3/4 a najednou vyskočí okno
kliknu na přesto nainstalovat, ale ukáže se mi znova to okno, a takhle stále dokola. Zkoušel jsem spustit jako správce, při restartovaní vypnout ověření ovladačů i přes příkazový řádek, ale nic nepomohlo. Zkoušel jsem hledat na netu, ale nic jsem nenašel. Nevíte čím to je?-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Tak vyzkoušej instal ovladače přes správce zařízení jestli bude fungovat.Vyzkoušej udělat i log z hijackthis tady na foru jestli nemáš v pc nějakou škodnou.
Jak to mužu nainstalovat přes správce zařízení, když to tam nikde nemam na výběr? Ten hijackhits netuším jak se to dělá nebo kde to seženu, tomuhle nerozumim vůbec. Ten zvuk se zapíná kdy chce, třeba to restartnu 6x a na po 7 jde, to neni normální, když už mi to píše, že tam neni tak by tam neměl být a né že se zapne kdy se mu za chce. Nevím si rady, nikdy jsem stím problém něměl, jen ted po výměně těch ramek, takže nevím jestli za to muže nějaký vir nebo co to ten hijacks ma vyhledat.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 2356
-
od kecalek
Zobrazit poslední příspěvek
30 pro 2024 07:03
-
-
Problém s PC - reaguje zvukem na křeslo Příloha(y)
od Tucnak105 » 02 říj 2024 20:13 » v Problémy s hardwarem - 23
- 9407
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
25 úno 2025 08:05
-
-
- 4
- 4382
-
od petr22