zdravim
synantor dostal notas acer extensa 5220,po zapnuti nacte xp zobrazi se prihlasovaci okno zada heslo vse ok akorat na plose nejsou skoro zadne ikony nezobrazi to ani dvd mechaniku,pokud chce neco prenastavit tak nemuze bo nema opravneni jako administrator,chtel jsem nt preinstalovat ,ale zasunu cd s xpdo mechaniky,mechanika se roztoci,pak utichne a nic se nzobrazi
preinstalovani xp v nt
Re: preinstalovani xp v nt
Z instalacniho CD je nutno nabootovat, ne spoustet instalaci z Windows (navic s pravy uzivatele).
1. nastavit v BIOSu DVD mechaniku jako prvni bootovaci zarizeni
2. zmacknout libovolnou klavesu az se zobrazi hlaska
3. Instalace se musi spustiot primo z CD, pak staci behem instalace sformatovat disk (staci rychly format)
1. nastavit v BIOSu DVD mechaniku jako prvni bootovaci zarizeni
2. zmacknout libovolnou klavesu az se zobrazi hlaska
3. Instalace se musi spustiot primo z CD, pak staci behem instalace sformatovat disk (staci rychly format)
jak se porvrzuje v biosu dvd mechanika,?dik
-
- Pohlaví:
Vybereš FirstBoot CDRom a uložíš Save and Exit, nebo F10. Vložíš CD do mechaniky a restartuješ.
Odesláno z mého MT15i
Odesláno z mého MT15i
k dik,ted musim jit makat vecer to zkusim
-
- Pohlaví:
Celý ověřený návod na instalaci XP http://www.lisak.cz/instalace-windows-xp.html
sd-dvd je na tretim miste musim ji presunout na PRVNI? pripadne jak.dik
Ano, musis ji presunout na prvni misto.
Jak mas napsano na te same obrazovce v napovede (dole nebo vpravo).
Jak mas napsano na te same obrazovce v napovede (dole nebo vpravo).
no tak boot cd-dvd je na prvnim miste,a stejne to cd nenacte,porad to nacte xp a hodi prihlasovaci okno
A nepíše to něco ve stylu "press any key to boot from cd" nebo "stiskněte libovolnou klávesu pro start z cd"? Je CD originální, nebo alespoň ověřené že je funkční?
nepise to nic,cd xp je overeny uz jsem nim preinstaloval
--- Doplnění předchozího příspěvku (Stř Úno 18, 2015 9:41 pm) ---
pripada mi ze to nejde k vuli administratorovi bo nejsem admin a do zadne zmeny me to v notasu nepusti
--- Doplnění předchozího příspěvku (Stř Úno 18, 2015 9:41 pm) ---
pripada mi ze to nejde k vuli administratorovi bo nejsem admin a do zadne zmeny me to v notasu nepusti
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”