vyskakujici okna! Vyřešeno
vyskakujici okna!
ahoj, uz si nevim rady a potreboval bych poradit, jak se zbavit nezadouci reklamy, ktera me vytaci na kazde strance. zkousel sem vygooglit muj problem a proste se toho nemuzu zbavit. mam firefox a mam tuseni ze ten problem je z nakyho akamihd cosi. zkousel sem postupovat podle http://odstranitvirus.cz/vyskakovaci-vi ... maihd-net/ ale avg nic nevyresilo. adblock mam a fungoval super. nainstaloval sem aplikaci noscrip a stou je to v poho, az na to ze zakazuje snad uplne vse. uz nevim jak se toho zbavit 

- jerabina
- člen Security týmu
-
Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
Re: vyskakujici okna! Vyřešeno
Ahoj, udělej log z programu HiJackThis podle tohoto návodu: viewtopic.php?t=5119
Následně si založ téma v sekci viewforum.php?f=70 do kterého daný log vlož.
Problémy s vyskakovacími reklamami, toolbary atd. se tady řeší skoro pořád, takže se neboj :)
Následně si založ téma v sekci viewforum.php?f=70 do kterého daný log vlož.
Problémy s vyskakovacími reklamami, toolbary atd. se tady řeší skoro pořád, takže se neboj :)
Když nevíš jak dál, přichází na řadu prostudovat manuál!
HJT návod
Pokud neodpovídám do vašich témat v sekci HJT když jsem online, tak je to jen proto, že jsem na mobilu kde je studování logů a psaní skriptů nemožné. Neberte to tedy prosím jako ignoraci.
HJT návod
Pokud neodpovídám do vašich témat v sekci HJT když jsem online, tak je to jen proto, že jsem na mobilu kde je studování logů a psaní skriptů nemožné. Neberte to tedy prosím jako ignoraci.
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”