Zdravím.
Už nějakou dobu se nemůžu pohnout z mého ranku na vyšší můj tým většinou prohraje ale já mívám skore okolo 100 a K.A.D 40-10-20.Nevím ale jak to funguje když prohraju i s takovým K.A.D posune mě to ?Nebo jde jenom o výhru či prohru ?
Google jsem zkoušel ale našlo mi to spoustu jiných odpovědí takže bych chtěl znát odpoveď od něhoko kdo se v tom vyzná.
Předem děkuji za odpoveď
CS Global offensive:Jak funguje ranked system ?
- pepazdepa858
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Re: CS Global offensive:Jak funguje ranked system ?
já to nehraju ale myslím si že to bude jak u jiných her jako lol, musí vyhrát celý tým aby tě to hodilo vejš
- beather
- Herní spec. / Tvůrce článků
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
rank up většinou dostaneš, když porazíš stejný nebo silnější team (ranky)... minimální výše výher k rank up je 2 a s vyšší hodností se zvyšuje. Pokud ovšem budeš mít 5 výher a 5x budeš poslední nebo předposlední také ti to rank nezvedne... Pokud porazíš silnější soupeře a budeš mít velké KD tak rank up třeba po dvou výhrách není problém...
chce to spíše konkrétnější dotaz
chce to spíše konkrétnější dotaz
Návod na HijackThis ♦ Návod na BSOD ♦ Základní diagnostika počítače ♦ Příspěvek fóru
„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein
[b]Rozcestník mých článků
„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein

Super tohle mi pomohlo ale abych byl tedy konkrétnější.
Když budu v týmu co prohraje ale budu mít dost hvězd i dobré KD postoupím ?
Když budu v týmu co prohraje ale budu mít dost hvězd i dobré KD postoupím ?
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Přesně to by mě taky zajímalo. Jestli můžeš postoupit i když prohrajete a máš dobré KDA. To by byla jediná hra u které bych se neštval kuli týmu.(Lolko je zlo na tohle
DDDD)

- beather
- Herní spec. / Tvůrce článků
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
musel by jsi balancovat na hranici postupu a současného ranku.. potom by to teoreticky šlo 

Návod na HijackThis ♦ Návod na BSOD ♦ Základní diagnostika počítače ♦ Příspěvek fóru

Co vím, tak i prohrou se ti může zvýšit rating=k postupu na vyšší rank. Ono na zvýšení ranku prý nejvíc záleží na počet vyhraných kol protivníků (čím míň jich vyhrajou, tím lépe) a kolik hvězdiček máš (skóre se tam počítá asi méně). Když například seš G3 a hraješ proti MG1/MG2 a tvůj tým prohraje 16:14 a budeš třeba na 3. místě s pár hvězdama a slušným skóre, tak ti to přidá rating. Třeba já mám zase už potvrzený (stalo se mi to vždy), že když spadneš do nižšího ranku a hned vyhraješ 2 hry za sebou, tak tě to hodí do vyššího ranku (ale skóre jsem měl slušný). Včera se mi stalo, že jsem jednu vyhrál a jednu remizoval a byl jsem rank up.
A s čím vyšším rankem hraješ, tím těžší to je, ale zase tím větší rating můžeš dostat při výhře/remíze nebo těsné prohře. A když proti nim prohraješ hodně, tak ti rating o moc nespadne (ale to by muselo být třeba G3 a aby hrálo proti 2-3 rankům výš).
A s čím vyšším rankem hraješ, tím těžší to je, ale zase tím větší rating můžeš dostat při výhře/remíze nebo těsné prohře. A když proti nim prohraješ hodně, tak ti rating o moc nespadne (ale to by muselo být třeba G3 a aby hrálo proti 2-3 rankům výš).
- satik
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Hraju teď s kámošema, co to čerstvě nainstalovali nebo hrajou chvíli a jsou unranked/silver a pak ten rank klesá celkem rychle - nejlepší je na rank hrát solo, pokud nemáte dobré spoluhráče :)
Občas hraju s unranked kámošema, co mají na konci třeba 3 killy...
Býval jsem MG2 když jsem hrál solo a teď jsem gold1 a jen čekám, kdy padnu do silver
Nějaké screeny:
http://steamcommunity.com/id/satikcz/screenshots/
Občas hraju s unranked kámošema, co mají na konci třeba 3 killy...
Býval jsem MG2 když jsem hrál solo a teď jsem gold1 a jen čekám, kdy padnu do silver

Nějaké screeny:
http://steamcommunity.com/id/satikcz/screenshots/
PC: MSI RTX 4090 Suprim X, AMD Ryzen 9 7950x3D, ASUS Crosshair HERO X6670E, 64GB RAM@6000CL30, Fractal Define Torrent, Seasonic PRIME TX 1600W, SSD Seagate Firecuda 530 M2 2TB +
4TB + 4TB SATA Micron 5200 ECO
Periferie: Samsung Odyssey G9 Neo + 2x AOC AG271QG, Razer Deathadder, Ducky Shine7, Steelseries QcK+, Beyerdynamic MMX300, Valve Index
4TB + 4TB SATA Micron 5200 ECO
Periferie: Samsung Odyssey G9 Neo + 2x AOC AG271QG, Razer Deathadder, Ducky Shine7, Steelseries QcK+, Beyerdynamic MMX300, Valve Index
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
TCL 40S615 - Cant load Android system Příloha(y)
od Daniel_Jackson » 25 zář 2024 10:58 » v Vše ostatní (hw) - 2
- 3338
-
od Daniel_Jackson
Zobrazit poslední příspěvek
27 zář 2024 22:17
-
-
- 0
- 2138
-
od peta501
19 dub 2025 01:11
-
-
Zaplatil jsem 2799 Kč za Windows 11 Pro – systém není aktivovaný, klíč jsem nedostal Příloha(y)
od MoA285 » 27 kvě 2025 20:38 » v Reklamace a zákony - 15
- 5835
-
od MoA285
28 kvě 2025 00:59
-