windows 10 vymazání disku

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

Montes
Level 3
Level 3
Pohlaví: Muž
Stav:

windows 10 vymazání disku

Příspěvekod Montes » 22 úno 2015 15:37

Zdravím, potřebuji vymazat disk u Ntb acer. Drive jsem to dělal přes Acer erecovery. Ale dal.sem do pc jinej HDD a nejde mi to. Tak jsem si stáhl win10 stim ze se mi disk smaže sám... Je nějaká cesta jak dát pc do továrního nastavení stim, ze bude win 10?

Reklama
guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: windows 10 vymazání disku

Příspěvekod guest » 22 úno 2015 15:38

Jak chceš dát nb do továrního nastavení s jiným diskem?

Montes
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod Montes » 22 úno 2015 15:45

Asi jsem se špatně vyjádřil. Potrebuju, aby na tom novým disku byly jenom win 10 a nic jiného mám 780 gb nějakých sraček.

guest

Příspěvekod guest » 22 úno 2015 15:48

750 GB s... lze lehko odstranit. Pokud chceš W10 /zatím bych to nebral/ pak to nainstaluješ s formátem disku. Postup je u všech Win stejný.

Montes
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod Montes » 22 úno 2015 15:52

Win10 ne? Já ho vzal kvůli vymrdanum win 8.. Takže.. Jak mám dát...Z5 win 7? Da se to stáhnout u Microsoftu?

guest

Příspěvekod guest » 22 úno 2015 15:57

Trochu kontroluj vyjadřování, chodí sem i děti! A piš prosím česky, ono mezi Z5 a zpět není až tak velký rozdíl.

Nejspíš tam máíš Recovery oddíl a manuál ti poradí jak to obnovit. Pokud si ten oddíl zrušil, můžeš si za pár stovek koupit recovery DVD, nebo systém.

Montes
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod Montes » 22 úno 2015 16:02

Sorry za vyjadřování technika nikdy nefungovala a ani fungovat nebude, jak má.. Aspoň mě.. Ale díky za rady :)

guest

Příspěvekod guest » 22 úno 2015 16:06

Je třeba si číst manuály. Pokud si nějak nedodrbal recovery oddíl, pak by tohle mohlo pomoci.
U modelů s operačním systémem prosím využijte následujícího postupu: Po prvotní instalaci Vám instalační program nabídne možnost vytvoření záložního CD/DVD, tuto možnost určitě doporučujeme. Pokud jste si nevytvořili záložní CD/DVD, poté je ještě poslední možnost obnovení skrytého oddílu disku, kde se nachází systém.Avšak možné pouze v případě, že jste nijak nepozměnili rozdělení oddílů.

Postup:

Při startu prosím stiskněte klávesu F2, abyste se dostali do Biosu, kde nastavte parametr D2D Recovery na ENABLE , dále použijte možnost Save and restart
Při restartu stiskněte kombinaci kláves Alt+F10 a dále pokračujte dle pokynů.
Pokud si nešťastnou náhodou či úmyslně zrušíte skrytou partition a nemáte vytvořeno CD/DVD recovery, poté je potřeba obrátit se na autorizované středisko.Služba je samozřejmě zpoplatněna.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Windows 11, 10, 8...”