windows 10 vymazání disku
windows 10 vymazání disku
Zdravím, potřebuji vymazat disk u Ntb acer. Drive jsem to dělal přes Acer erecovery. Ale dal.sem do pc jinej HDD a nejde mi to. Tak jsem si stáhl win10 stim ze se mi disk smaže sám... Je nějaká cesta jak dát pc do továrního nastavení stim, ze bude win 10?
-
- Pohlaví:
Re: windows 10 vymazání disku
Jak chceš dát nb do továrního nastavení s jiným diskem?
Asi jsem se špatně vyjádřil. Potrebuju, aby na tom novým disku byly jenom win 10 a nic jiného mám 780 gb nějakých sraček.
-
- Pohlaví:
750 GB s... lze lehko odstranit. Pokud chceš W10 /zatím bych to nebral/ pak to nainstaluješ s formátem disku. Postup je u všech Win stejný.
Win10 ne? Já ho vzal kvůli vymrdanum win 8.. Takže.. Jak mám dát...Z5 win 7? Da se to stáhnout u Microsoftu?
-
- Pohlaví:
Trochu kontroluj vyjadřování, chodí sem i děti! A piš prosím česky, ono mezi Z5 a zpět není až tak velký rozdíl.
Nejspíš tam máíš Recovery oddíl a manuál ti poradí jak to obnovit. Pokud si ten oddíl zrušil, můžeš si za pár stovek koupit recovery DVD, nebo systém.
Nejspíš tam máíš Recovery oddíl a manuál ti poradí jak to obnovit. Pokud si ten oddíl zrušil, můžeš si za pár stovek koupit recovery DVD, nebo systém.
Sorry za vyjadřování technika nikdy nefungovala a ani fungovat nebude, jak má.. Aspoň mě.. Ale díky za rady :)
-
- Pohlaví:
Je třeba si číst manuály. Pokud si nějak nedodrbal recovery oddíl, pak by tohle mohlo pomoci.
U modelů s operačním systémem prosím využijte následujícího postupu: Po prvotní instalaci Vám instalační program nabídne možnost vytvoření záložního CD/DVD, tuto možnost určitě doporučujeme. Pokud jste si nevytvořili záložní CD/DVD, poté je ještě poslední možnost obnovení skrytého oddílu disku, kde se nachází systém.Avšak možné pouze v případě, že jste nijak nepozměnili rozdělení oddílů.
Postup:
Při startu prosím stiskněte klávesu F2, abyste se dostali do Biosu, kde nastavte parametr D2D Recovery na ENABLE , dále použijte možnost Save and restart
Při restartu stiskněte kombinaci kláves Alt+F10 a dále pokračujte dle pokynů.
Pokud si nešťastnou náhodou či úmyslně zrušíte skrytou partition a nemáte vytvořeno CD/DVD recovery, poté je potřeba obrátit se na autorizované středisko.Služba je samozřejmě zpoplatněna.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Zbook G6 - windows na pomalejším disku Příloha(y)
od Qinter » 08 črc 2024 20:30 » v Vše ostatní (hw) - 30
- 10535
-
od Qinter
Zobrazit poslední příspěvek
30 črc 2024 22:40
-
-
- 6
- 8085
-
od zeus