Ahoj,
ak vo Windows 7 otvorím Koš, kliknem pravým, vyberiem "Vlastnosti" a následne "Umiestnenie Koša", potvrdím kliknutím na "Použiť" a potom na "OK", čím sa "Vlastnosti" zatvoria. Ak ich však opäť otvorím, umiestnenie je nezmenené. Nepomáha ani reštart PC.
Čo s tým?
Dík.
Nejde zmeniť umiestnenie koša Vyřešeno
Nejde zmeniť umiestnenie koša
► Zobrazit spoiler
Re: Nejde zmeniť umiestnenie koša
Nepíšem, že neviem ako na to, ale že sa zmena neprejaví.
► Zobrazit spoiler
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Nejspíše máš změnu zakázanou, protože jinak stačí na ikonu koše kliknout levým tlačítkem myš a přidržet ikonu a přesunout na libovolné místo.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Tak to máš asi problém, když chceš dělat někde na fóru moderátora.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Pic píše:Nejspíše máš změnu zakázanou, protože jinak stačí na ikonu koše kliknout levým tlačítkem myš a přidržet ikonu a přesunout na libovolné místo.

Možno by som mal dodať, že mám na mysli umiestnenie koša na disku - či sa mu vyhradí miesto na C, D alebo V, čo sú moje disky.
Momentálne má miesto vyhradené na V, ale chcem to zmeniť na C. To znamená, že súbor umiestnený na D bude po odstránení, resp. presunutí do koša, zaberať miesto na C.
► Zobrazit spoiler
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Já jsem to plně pochopil a proto ten odkaz,co můžeš dělat s košem.Jistě jsi si všiml,že každý disk má svůj koš.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Nejde zmeniť umiestnenie koša Vyřešeno
Můžeš jen nastavit velikost kaše pro jednotlivé disky.
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”