Dobré poledne,
již delší dobu mam problémy se svým internetem. Začalo to nejspíše zprostředkováním 120mb/s od UPC, dostal jsem nový modem a očekával jsem zázraky. Ale bohužel v tom horším smyslu. Ze začátku to šlo v pohodě, měl jsem dobrý kvalitní internet, žádný výpadky, vše jak má být, ale později (koncem roku 2014) se mi každý den zpomaloval a musel jsem ho několikrát restartovat, aby vůbec naběhl. Zavolal jsme tedy UPC, který poslal svého "odborníka", ve výsledku mi dal jenom nový modem. Nějak jsem si na to začínal zvykat, že můj internet nikdy nebude dokonalý, ale v poslední době to je neúnosné. Trvá mi i několik hodin, než internet zprovozním. Když zkouším odstranit potíže připojení, píše mi to, že DNS neodpovídá. Následně mi to také napsalo, že moje konfigurace je v pořádku, ale zkrátka DNS neodpovídá. Momentálně už to zkouším zprovoznit od 9:30 ráno a zkouším hledat něco na internetu, ale bohužel bez výsledku. Opravdu nevím co s tím a byl bych hodně vděčný za každou radu.
Ps: Z modemu mam rovnou síťový kabel do stolního počítače.
Problémy s internetem
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Problémy s internetem
Udelej screenshot z weboveho rozhrani modemu na strance status - tam je videt, jak vypada spojeni modem-bridge.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Problémy s internetem
Vím, že to zřejmě není dostačující. Od toho, co tu byl ten technik od UPC, jsem ten modem nijak nenastavoval. A zkoušel jsem 30 minut hledat defaultní hesla k mému modemu, bohužel bez úspěchu.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 4868
-
od meda2016
Zobrazit poslední příspěvek
31 led 2025 21:50