Kingston HyperX Cloud / SteelSeries Siberia V2 ? Vyřešeno

Nechte si poradit s výběrem jednotlivých komponent, s návrhem PC sestavy či s koupí notebooku

Moderátoři: Marfy, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Rainb00w
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Kingston HyperX Cloud / SteelSeries Siberia V2 ?

Příspěvekod Rainb00w » 25 úno 2015 14:02

Ahoj, rád bych si nechal poradit ohledně sluchátek. Tady na portálu jsem se dozvěděl, že SteelSeries Siberia V2 a Kingston HyperX Cloud jsou nejlepší herní sluchátka v této cenové kategorii. Já se mezi nimi nemůžu rozhodnout, tak se tady ptám.
Kingston HyperX Cloud X SteelSeries Siberia V2
- Já osobně se víc přikláním na stranu SteelSeries, přeci jen, je to vysoce kvalitní značka a vzhled sluchátek mi přijde lepší
Tady je odkaz na porovnání, v parametrech jsem našel pár neshod, tak nevím, které jsou vlastně lepší.
Ještě přidám, že nejvíce hrané hry jsou FPSka (Counter-Strike série, Crossfire, atd.) a taky si hodně rád poslechnu nějaký ty pořádný bassy a ocenil bych, aby to nebylo moc slyšet, jelikož si dávám hlasitost dost vysoko a aby měl zvuk co nejvyšší kvalitu.
Předem díky.

Reklama
Clorky
Moderátor / člen HW týmu
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:

Re: Kingston HyperX Cloud / SteelSeries Siberia V2 ?

Příspěvekod Clorky » 25 úno 2015 14:18

skillex44
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod skillex44 » 25 úno 2015 14:28

Určitě bych šel do SteelSeries Siberia V2 jsou to hodně dobrá sluchátka mám doma jedny a nebo bych něco málo přidal a koupil http://www.czc.cz/razer-kraken-7-1-virtual-7-1-surround-sound-usb-gaming-headset/135678/produkt ty používám aktuálně a na CS:GO slyším uplně všechno :)

GhostCZ
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod GhostCZ » 25 úno 2015 14:32

Já doporučuji Steelseries, sám je mám a nemůžu si je vynachválit a Razer Kraken, bych nebral protože podle toho co vím tak ty sluchátka nemají kolečko pro zesilování a zeslabování zvuku.
Chybama se člověk učí.

Clorky
Moderátor / člen HW týmu
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:

Příspěvekod Clorky » 25 úno 2015 14:33

Já se divím, jak někdo může vůbec přemýšlet nad koupí stylovek k PC s tak hroznou reprodukcí zvuku, i v tom pozičním zvuku (emulace 7.1 surroundu - ony ty sluchátka ve skutečnosti nemají 7 repráků...) vyhrávají T500.

Měl jsem ty Razery na uších a v prostorovém zvuku u CS 1.6/CoD je porazí i moje Samsony, co stojí tisícovku. Všechno na integrované zvukovce, při zapojení do FiiO E07K (hudba rock, metal, dubstep) se Razery nedostaly k T500 ani na kilometr.

skillex44
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod skillex44 » 25 úno 2015 14:38

Těžko řící, měl sem hodně sluchátek, ale ty Razer se mi zdají nejlepší, hlavně jde o to si to všechno nastavit v Razer Synapse.

Rainb00w
nováček
Stav:

Příspěvekod Rainb00w » 25 úno 2015 15:40

Ty T500 se mi nezdaj o moc lepší, ačkoliv mi radí někdo, kdo se v tom určitě vyzná. Vyhovuje mi cena, vzhled i specifikace, takže si myslím, že to nechám takhle. Ještě než se do mě pustíš za to, že jsem neuposlechl radu někoho, kdo je v tomhle víc jak pokročilý, tak ti musím říct, že já COD a CS:GO nehraju nijak profesionálně, takže něco tak pokročilýho nepotřebuju. Je jen fajn mít kvalitní věci, který se nerozbijou. I tak, díky vám moc za radu. :)

Clorky
Moderátor / člen HW týmu
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:

Příspěvekod Clorky » 25 úno 2015 15:45

Inu, kup si co chceš. Já tady nejsem od toho, abych ti něco cpal do košíku, jen je potřeba vyslechnout si názory obou táborů.
Tvé zdání, že T500 nejsou o moc lepší je ovšem mylné, stačí si přečíst diskuzi na CZC, kde se to hemží amatéry, co po změně z herních sluchátek na sluchátka normální změnili názor.

Zbytek periferií jsi vybral dobře, tam není co řešit. Jen škoda těch sluchátek. ;-)

Rainb00w
nováček
Stav:

Příspěvekod Rainb00w » 25 úno 2015 17:20

Díky, vybíral jsem je tady společně s lidma z PC-Help a strašně se mi zalíbily. Ty sluchátka mi budou stačit, věř mi. :) Díky za všechnu pomoc.

ondra91
Level 3
Level 3
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod ondra91 » 25 úno 2015 20:03

Pokud chceš mít po hodině používání Siberek totálně zapařené uši, poslouchat naprosto otřesný zvuk, tak si je kup ...
Zpracování ? Totálně tragické - párkrát ti spadnou z pár cm na cem a můžeš kupovat nové. Zvuk je bohužel ještě horší, než zpracování ;).

Rainb00w
nováček
Stav:

Re: Kingston HyperX Cloud / SteelSeries Siberia V2 ?  Vyřešeno

Příspěvekod Rainb00w » 26 úno 2015 20:30

Už jsem zde říkal, že mi stačí i průměrná sluchátka.. A navíc - nebudu si s nima házet o zem, abych si musel kupovat nový..

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Hyperx cloud stinger 2 core na pc. Jede jen jedno 1 jack
    od pidlo » 15 dub 2025 19:09 » v Vše ostatní (hw)
    9
    2418
    od pidlo Zobrazit poslední příspěvek
    17 dub 2025 15:42
  • Kingston SSD A2000 1000GB Příloha(y)
    od Don1k » 29 bře 2025 09:33 » v P: Hardware
    3
    4922
    od mmmartin Zobrazit poslední příspěvek
    30 bře 2025 22:20

Zpět na “Rady s výběrem hw a sestavením PC”