Nelze smazat soubor typu ttf.
Nelze smazat soubor typu ttf.
Zdravím včera sem dával odinstalovat jednu hru co sem měl ze score. Hra se odinstalovala, ale zůstala mi tam stále složka a uvnitř soubor písma typu Truetype (LEGEND.ttf). Logicky sem chtěl dát složku smazat, což ale nešlo (Prý mám požádat administrátora = sám sebe). Když najedu do vlastností té složky nic se o ní nedozvím, protože nejsem jakože administrator. Zkoušel sem to smazat Ccleanerem, sice napsal že je to úspěšně smazáno, ale stále tam ta složka je. Zde selhal i Iobit unlocker (zkoušel sem více unlockeru). S tou složkou nelze nic dělat (Přesunout, snad ani kopírovat). Ono by to ani tak nevadilo má to kolem 60kb, ale prostě nechci, aby se mi zde hromadil odpad
! Napadá vás jak by se to dalo odstranit (Neplánuji kvůli tomu formátovat disk).

Re: Nelze smazat soubor typu ttf.
Smazat to z Linuxu jsi zkoušel?
Ahoj, zkusil bych to taky odstranit například pomocí nějaké linuxové distribuce Live CD a především bych jsem se zbavil takových paskvilů jako je IObit, tyhle ultility nemají v systému co dělat! Pokud ho chceš udržet čistý a bez balastu, nadělají více problémů než užitku, používej jen CCleaner (pokud možno) a formátovat HDD kvůli 60kb souboru by bylo pěkně uhozený...
Lenovo W540-i7-4900MQ 2,8GHz / Nvidia quadro K2100M 2GB / 16GB DDR3 / Windows 10 PRO # NVIDIA SHIELD TV PRO (2017) 500GB# Xbox One X#NVIDIA SHIELD K1 # Acer S1003#Xiaomi Mi A1
Jak smazat to z linuxu? Já mám W8.1 sem zapomněl napsat. (Pc mám nový a iobit věci tam netahám, unlocker nic nepokazí, navíc i ccleaner sem stahoval jen kvůli tyhle složce
)

Tak, že si stáhneš Ubuntu, vypálíš ho na DVD, nabootuješ, zvolíš ''vyzkoušet bez instalace'' a půjdeš na disk kde máš ten soubor a smažeš ho...
http://www.ubuntu.cz/
http://www.ubuntu.cz/
Lenovo W540-i7-4900MQ 2,8GHz / Nvidia quadro K2100M 2GB / 16GB DDR3 / Windows 10 PRO # NVIDIA SHIELD TV PRO (2017) 500GB# Xbox One X#NVIDIA SHIELD K1 # Acer S1003#Xiaomi Mi A1
Lze to dát i na USB? Nějak nemám volný DVD poblíž
, že bych stáhnul Ubuntu 14.04 "Trusty Tahr" a spustil to ve "flashce"

Ano, i to je samozřejmě možné
, já to dělal tímhle: http://www.stahuj.centrum.cz/multimedia ... /poweriso/, nevím jak ostatní, ale tohle mi zaručeně fungovalo, tím vytvoříš ''bootovací zařízení'' , ale divím se Ti že kvůli 60kb souboru se Ti chce absolvovat tak náročnou cestu. 

Jistě, že lze např. já používám ověřený program yumi a tam po spuštění odsouhasíš podmínky, vybereš USB disk,distribuci(to co budeš instaovat) a poté ISO soubor s ubuntem.
P.S. YUMI mám rád kvůli vícenásobnému bootování, tj., že si na USB disk dáš více věcí najednou a při bootování z flash disku máš na výběr co chceš nabootovat
P.S. YUMI mám rád kvůli vícenásobnému bootování, tj., že si na USB disk dáš více věcí najednou a při bootování z flash disku máš na výběr co chceš nabootovat
„Zeptáš-li se, budeš 5 minut vypadat jako blbec. Nezeptáš-li se, budeš blbcem po celý život.“
„Mnozí z těch, co žijí, by zasluhovali smrt. A mnozí z těch, co zemřeli, by si zasloužili žít.“ - John Ronald Reuel Tolkien
„Je lepší být nenáviděn pro to, jaký jsi, než být milován pro to, co nejsi.“ - Kurt Cobain
https://rhscz.eu
https://github.com/rhsCZ
Nejde to dělat přes deamon tools?
Nejde. Použil bych něco minimalistickeho. Např. Slax.
Ted už to to dávám na flashku přes Linux live usb creator :) tak snad to bude fungovat.
--- Doplnění předchozího příspěvku (25 Úno 2015 23:38) ---
No ale teď sem se sekl XD . Co vlastně mám dělat potom? Myslel sem že to stačí nabootovat a restartovat pc. Potom že mi to vyhodí co chci spustit (jestli W8.1 nebo Ubuntu) atd.. Či co to vlastně mám dělat dál po nabootování.
--- Doplnění předchozího příspěvku (25 Úno 2015 23:38) ---
No ale teď sem se sekl XD . Co vlastně mám dělat potom? Myslel sem že to stačí nabootovat a restartovat pc. Potom že mi to vyhodí co chci spustit (jestli W8.1 nebo Ubuntu) atd.. Či co to vlastně mám dělat dál po nabootování.
Tak nakonec je to ok, dnes sem zapnul pc dal na soubor DEL a hotovo XD bez použití linuxu. Nevím čím to bylo, předtím sem pc restartovával několikrát a najednou to funguje :) Tak dík za nějakou tu radu/pomoc i když se to vyřešilo samo
.

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 16
- 5011
-
od Minapark
Zobrazit poslední příspěvek