Zdravím všechny :)
Exisutje nějaká aplikace, která dokáže nahradit tlačítko HIDE SCREEN na ovladači projektoru? Pro určité potřeby potřebuji být nezávislý na ovladači a tak bych nějakou funkci rád dostal pod kontrolu přímo do počítače. Jediné, co vím, je, že projektor lze propojit s počítačem pomocí USB. Nedokáži si ale představit, jak to celé řešit, resp. jestli vůbec nějaké řešení existuje.
Nemyslím ovšem obyčejnou blackscreen, kterou umožňuje např. Powerpoint, rád bych ztmavil projektor a přitom dále mohl na počítači plně pracovat nezávislé na nějaké spuštěné prezentaci.
Díky za nápady :)
Program pro HIDE SCREEN na projektoru
-
- Pohlaví:
Re: Program pro HIDE SCREEN na projektoru
Určitě něco takového bude, co Google?
http://windows.microsoft.com/cs-cz/wind ... -projector
https://www.google.cz/webhp?sourceid=ch ... ru&es_th=1
http://windows.microsoft.com/cs-cz/wind ... -projector
https://www.google.cz/webhp?sourceid=ch ... ru&es_th=1
Ani jeden odkaz neřeší můj problém. Nepotřebuji učit, jak propojit fyzicky počítač a projektor, ani jak nastavit plochy. Nepotřebuji ovládat projektor aplikací pro android apod. přes mobil či tablet. Potřebuji ho plně ovládat z počítače, nezávisle na Powerpointu. Takový program jsem dosud nenašel. Přečti si, prosím, můj příspěvek ještě jednou.
Naposledy upravil(a) Recibidos dne 26 úno 2015 15:58, celkem upraveno 1 x.
-
- Pohlaví:
Byl to nápad, promiň že jsem reagoval.Díky za nápady :)
Možná bych našel něco lepšího, ale to by typ projektoru nesměl být tajný. držím palce!
Špatný nápad, nepřečíst si příspěvek důkladně a ohánět se Googlem. Nešel bych na toto fórum, kdybych už pro to nepodnikl něco sám a nehledal
. Vnímáš-li, že je potřeba znát typ projektoru, tak ti ho rád sdělím: Acer k520.

-
- Pohlaví:
Ne všechny nápady jsou dobré a zdaleka ne všichni tazatelé radu nejprve sami hledají a pak se ptají. Na tom druhém odkazu co jsem ti dal mi Google na dotaz "program na ovládání projektoru" vyhodil 143 000 dalších odkazů. Až je počtu, napíšu zda jsem něco našel.
"Ne všechny nápady jsou dobré a zdaleka ne všichni tazatelé radu nejprve sami hledají a pak se ptají."
Právě proto by sis měl své poznámky ušetřit.
"Na tom druhém odkazu co jsem ti dal mi Google na dotaz "program na ovládání projektoru" vyhodil 143 000 dalších odkazů. Až je počtu, napíšu zda jsem něco našel."
Plná shoda není ani u jednoho, částečná u několika desítek, které hrubým proskenováním se týkají aplikací pro Android, z toho na 9. místě je zaindexováno toto vlákno. Zbytek je balast, který má k hledanému hodně daleko. Děláš si ze mě srandu?
Právě proto by sis měl své poznámky ušetřit.
"Na tom druhém odkazu co jsem ti dal mi Google na dotaz "program na ovládání projektoru" vyhodil 143 000 dalších odkazů. Až je počtu, napíšu zda jsem něco našel."
Plná shoda není ani u jednoho, částečná u několika desítek, které hrubým proskenováním se týkají aplikací pro Android, z toho na 9. místě je zaindexováno toto vlákno. Zbytek je balast, který má k hledanému hodně daleko. Děláš si ze mě srandu?
-
- Pohlaví:
Nedělám, kdybys u dotazu napsal že si Google použil a níc nenašel, pravděpodobně bych na tvůj dotaz vůbec nereagoval.
Odesláno z mého MT15i
Odesláno z mého MT15i
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Program na hledání poškozených souborů JPG Příloha(y)
od Rosta_Kolmix » 09 lis 2024 11:01 » v Design a grafické editory - 2
- 4820
-
od Minapark
Zobrazit poslední příspěvek
15 lis 2024 11:04
-
-
-
Jaký program pro zpracování videa je nejlepší?
od zuzana3 » 13 kvě 2025 08:48 » v Programy ke stažení - 7
- 6223
-
od buchtik
Zobrazit poslední příspěvek
14 kvě 2025 12:20
-
-
- 4
- 3604
-
od RostislavC