nastavení vzhledu písma
nastavení vzhledu písma
Zdravím, windows 8 mi nabídl možnost vybrat si zobrazení písma podle libosti (mam notebook) a měl jsem možnost si vybrat z několika druhů zobrazení (na bělejším podkladu, méně bílem apod) a myslel jsem si, že jsem si to nastavil ideálně, nicméně ted mi příjde, že je to písmo takové rozmazené a rád bych to vrátil do vychozího nastavneí. Nicméně nevím kde to bylo a jak se do tohoto menu opět dostat.
Re: nastavení vzhledu písma
Každý kdo nedávno záplatoval Win má nyní horší písmo, jestli jsi tedy nezaznamenal zhoršení ihned po změně, bude chyba asi tady. Oprava by již měla být dostupná, mě se nicméně ještě automaticky nenabídla ...
Microsoft opravil „rozbité“ fonty ve Windows. Stáhněte si záplatu >>> http://www.zive.cz/bleskovky/microsoft- ... fault.aspx
Microsoft opravil „rozbité“ fonty ve Windows. Stáhněte si záplatu >>> http://www.zive.cz/bleskovky/microsoft- ... fault.aspx
nevim, dělal jsem nějaké aktualizace, ale přišlo mi, že je to po tom nastavení.... Kde najdu tu nabídku, abych to mohl hodit do výchozího nastaveni? Nevim jak se ta úloha jmenuje a kde to bylo, nabídlo se mi to samo myslim. Na externím monitoru je to vše ok, to je na notebooku, takže hádám, že je to tím. Jinak ta záplata není pro w8 ne? Tam vidím jen vista, windows server 2008....
Tak snad Win 8.x se ani nevyplatí opravovat, ne? 

Víte jakou úlohu myslím? Potřebuju poradit jak se do toho nastavení dostat....
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 3350
-
od L.L
Zobrazit poslední příspěvek
23 lis 2024 07:50