Steam Hry-nefunguje zvuk Vyřešeno
Steam Hry-nefunguje zvuk
Zdravím. Po reinstalaci PC mě nejede u žádné steam hry zvuk. Vždy když zapnu hru a je tam takové to jejich "intro", tak jede zvuk asi 0,5 sekundy. Potom to nejede vůbec ať dělám co dělám. Zkousel sem 2 hry- (Trine2 a CSGO), reinstaloval sem hry, reinstaloval steam. Nic nepomohlo. Pro test, jestli to dělají jen steam hry sem stáhl nějakou hru z torrentu a tam mi zvuk jede.. Někdě musím mít něco nastavené, nějaké nápady kde? Nebo je to znamení od boha, abych si přestal kupovat hry a jen torrentil? Poradte prosím!'
Re: Steam Hry-nefunguje zvuk
No znamení od boha to určitě není to tě ujistim 
Jinak zapni nějakou hru přes stem a koukní do nastavení zvuků v menu hry, dále koukni do směšovače hlasitosti(ve windows pří spuštěné hře na pozadí), jestli např. to není níže než nastavení hlasitosti reproduktorů/sluchátek.

Jinak zapni nějakou hru přes stem a koukní do nastavení zvuků v menu hry, dále koukni do směšovače hlasitosti(ve windows pří spuštěné hře na pozadí), jestli např. to není níže než nastavení hlasitosti reproduktorů/sluchátek.
„Zeptáš-li se, budeš 5 minut vypadat jako blbec. Nezeptáš-li se, budeš blbcem po celý život.“
„Mnozí z těch, co žijí, by zasluhovali smrt. A mnozí z těch, co zemřeli, by si zasloužili žít.“ - John Ronald Reuel Tolkien
„Je lepší být nenáviděn pro to, jaký jsi, než být milován pro to, co nejsi.“ - Kurt Cobain
https://rhscz.eu
https://github.com/rhsCZ
Všiml jsem si další věci. Mám stoplou písničku z youtube zhruba v polovině. Zapnu CS GO, nejede zvuk..tak to vypnu.. chci si unpausenout tu písničku a nejede zvuk, musím vypnout celý chrome.. Třeba vám to pomůže a na něco přijdete.
máš aktualizované ovladače zvuku?
Re: Steam Hry-nefunguje zvuk Vyřešeno
Měl jsem. Ale pro jistotu jsem je všechny preinstaloval..a ted už to jede..takže téma zamykám, dík za rady 

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 3944
-
od Darkscor
Zobrazit poslední příspěvek
20 led 2025 17:50