C: disk,snižuje se počet volného místa,může to být vir? Vyřešeno

Sekce věnovaná virům a jiným škodlivým kódům, rovněž ale nástrojům, kterým se lze proti nim bránit…

Moderátoři: Mods_senior, Security team

N0váček
Level 2
Level 2
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: C: disk,snižuje se počet volného místa,může to být vir?

Příspěvekod N0váček » 03 bře 2015 21:01

není třeba,už jsem to vyřešil,díky tomu programu jsem našel soubor jedné hry,kterou jsem si dneska dával do Pc co mi kámoš dal na flasku,hra se mi odmítala přesunout do D: disku tak jsem ji už nechtěl,ale teď jsem díky programu zjistil,že ta složka se hodila do C: disku a pořád se tam sama kopírovala,nevím proč,asi tam měl kámoš vir,ale už se mi nic nemění.Děkuji moc za pomoc,pomohl si mi víc než ten druhý,který akorát jenom nadával,ale nepomohl mi.

Reklama
N0váček
Level 2
Level 2
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: C: disk,snižuje se počet volného místa,může to být vir?  Vyřešeno

Příspěvekod N0váček » 03 bře 2015 21:03

X píše:Na blbou otázku blbá odpověď, radu tam máš, ale vybíráš si jen něco ... ten SpaceMonger ti stejně nepomůže, když jsi nepřebral kontrolu nad systémovou složkou System Volume Information. Pokud nechceš odpovědi, nechoď na fóra!

Jak jsem teď napsal SpaceMonger mi pomohl,zatímco ty jsi jenom měl nějaké řeči a žádnou pomoc jsi mi nenabídl,měl by sis uvědomovat,že tu jsou i lidi co s Pc moc neumí a tohle forum je i pro lidi,kteří s pc neumí a potřebují pomoc.Pokud to stále nechápeš tak tě docela lituji

Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”