Dobrý den, potřeboval bych pomoct vybrat základní desku, procesor (Intel) , operační paměť, mechaniku a nějakou levnou skříň, do které se to všechno pohodlně vejde. Představoval bych si herní komponenty, co nejvíc výkonné, ale taky ne nějak moc drahé. Chtěl bych, aby deska byla i trochu do budoucna...
Zdroj, Chladič, pevný disk 1TB a Grafickou kartu mám... v budoucnu to pak vylepším.
Zdroj: Crono 750W
Chladič: Arctic Cooling Freezer 13
GPU: n760 gtx twin frozr 4GB
Jinak nevím co ještě všechno k tomu chybí... možná nějakou levnou zvukovou kartu, ale zatím bude stačit integrovaná... pokud bude v desce aspoň trochu kvalitní.
Moc se v tom nevyznám, tak budu rád za každou radu. PC si pak nechám složit někde v servisu včetně s mými komponenty co mám.
Předem děkuji za odpověď
Výběr herního počítače
Re: Výběr herního počítače
Chtělo by to napsat, kolik do toho chceš investovat.
Re: Výběr herního počítače
Procesor tak do šesti tisíc, základka tak do tří, operační paměť do dvou tisíc... zatím bude stačit 8 GB. No a jinak nějakou obyčejnou mechaniku, jen kvůli instalování her... na nic jiného ji asi nevyužiji. A skříň taky nějakou obyčejnou, jen aby se to tam všechno vešlo.
Když tak mě prosím opravte, jestli mě nějaké detaily unikly... moc se tak v tom nevyznám.
Když tak mě prosím opravte, jestli mě nějaké detaily unikly... moc se tak v tom nevyznám.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 1988
-
od falco_dee
Zobrazit poslední příspěvek
23 úno 2025 15:46