Nejlepší GK do 11,000 Vyřešeno
Re: Nejlepší GK do 11,000
6500? Ten nema jen Gold certifikat, ale je rovnou pozlacenej ne? Nerikam ze se ma na zdroji setrit, ale investovat do nej takovou sumu uz musí mít velkej smysl.
Clorky píše:Ten návrh je směšný. Víc k tomu netřeba dodávat.
Co se ti nezdá ?
- Karrex
- Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Je to nesmyslný návrh, není třeba ho řešit, už tak tu máš 5 stránek.
Sestava v profilu.
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
-
- Pohlaví:
Drei píše:6500? Ten nema jen Gold certifikat, ale je rovnou pozlacenej ne? Nerikam ze se ma na zdroji setrit, ale investovat do nej takovou sumu uz musí mít velkej smysl.
Je to zdroj, čo budeš mať najbližších 10 rokov v záruke s certifikátom Platinum... Proste špička v danej kategórii. Kvalita, efektivita atď...
Ja som dal 2200 Kč za 600W zdroj s 3 ročnou zárukou a modulárnou kabelážou a pritom som to mohol mať za 1300Kč, ale tá kvalita je zase trošku inde.
Karrex píše:Je to nesmyslný návrh, není třeba ho řešit, už tak tu máš 5 stránek.
Ale

- Clorky
- Moderátor / člen HW týmu
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
Slíbíš, že už se nebudeš požadovat názor s tím, že už předem víš, jaký bude?
Předražený taktovací procesor + levná netaktovací deska, blbý zdroj, skříň, která 300R nesahá ani po kotníky, RAM s vysokým chladičem (který je naprosto zbytečný, RAM nepotřebují kus hliníku který stejně teplo neodvede), nad které se nevleze heatpipe od CPU chladiče (ledaže bys ten kus hliníku sundal), předražený SSD (BX100 o čtyři stovky levnější).
A neřešte tu OT, těch pět-šest stránek opravdu stačí.
Předražený taktovací procesor + levná netaktovací deska, blbý zdroj, skříň, která 300R nesahá ani po kotníky, RAM s vysokým chladičem (který je naprosto zbytečný, RAM nepotřebují kus hliníku který stejně teplo neodvede), nad které se nevleze heatpipe od CPU chladiče (ledaže bys ten kus hliníku sundal), předražený SSD (BX100 o čtyři stovky levnější).
- Adys301
- člen HW spec týmu
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
To je spamu...
Nejlepší grafika do 11 000 Kč je podle mě GTX 970, na druhém místě je R9 290X. Takhle vypadá vyvážená sestava s grafikou za 10 000 http://www.czc.cz/1bjv8h04gqg3a8oi1n0kgtudu7/seznam . Všechny "PC Mate" desky do MSI jsou ořezaný odpad. MSI B85-G43 je jedna z nejvýhodnějších desek, které MSI za poslední dobu vydalo. Proto se tu každý den objevují více než rok. Je nesmysl cpát i5 pro taktování do levné desky, protože by nešla taktavat a taktování i5 se dnes nevyplatí. Na všechno stačí nejlevnější i5 4460, ostatní i5 jsou podle mě irelevantní. Připlácet si za těch pár MHz navíc, které se v reálu neprojeví je nesmysl.
Nejlepší grafika do 11 000 Kč je podle mě GTX 970, na druhém místě je R9 290X. Takhle vypadá vyvážená sestava s grafikou za 10 000 http://www.czc.cz/1bjv8h04gqg3a8oi1n0kgtudu7/seznam . Všechny "PC Mate" desky do MSI jsou ořezaný odpad. MSI B85-G43 je jedna z nejvýhodnějších desek, které MSI za poslední dobu vydalo. Proto se tu každý den objevují více než rok. Je nesmysl cpát i5 pro taktování do levné desky, protože by nešla taktavat a taktování i5 se dnes nevyplatí. Na všechno stačí nejlevnější i5 4460, ostatní i5 jsou podle mě irelevantní. Připlácet si za těch pár MHz navíc, které se v reálu neprojeví je nesmysl.
- Karrex
- Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
elrodos píše:Karrex píše:Je to nesmyslný návrh, není třeba ho řešit, už tak tu máš 5 stránek.
Ale
Ale je to tak, viz. nade mnou.
Sestava v profilu.
Clorky píše:Slíbíš, že už se nebudeš požadovat názor s tím, že už předem víš, jaký bude?
CPU/MB/Zdroj změněno, Bednu nechám tak jak je, stejně tu budu pak dokupovat, zatím to nechám ve staré, takže pak ještě uvidím. Co se týče RAM, tak už jsem tu psal, že jednu Corsair Vengeance Black 4GB mám a tak jí podle tebe mám vyhodit a koupit si dvě nové ? SSD tozhodně nechám ten co tam mám.
Adys301 píše:To je spamu...
Díky. Docela pomohlo
Takže finální seznam bude vypadat takto http://www.czc.cz/6atei5trogi648u4io0amqkul9/seznam mechaniku neřešte, tu už mám.
A myslím si, že diskutovat na diskuzním fóru není nikdy od věci. :)
Takže finální seznam bude vypadat takto http://www.czc.cz/6atei5trogi648u4io0amqkul9/seznam mechaniku neřešte, tu už mám.
A myslím si, že diskutovat na diskuzním fóru není nikdy od věci. :)
tu desku máš stejně špatně

Proč ?
4 stránky ti radí modrou
B85-G43

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Která PC sestava je podle vás nejlepší? Příloha(y)
od Rhadley » 04 lis 2024 16:34 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 4
- 1780
-
od Kminek
Zobrazit poslední příspěvek
05 lis 2024 09:03
-
-
-
Jaký program pro zpracování videa je nejlepší?
od zuzana3 » 13 kvě 2025 08:48 » v Programy ke stažení - 7
- 5735
-
od buchtik
Zobrazit poslední příspěvek
14 kvě 2025 12:20
-
Zpět na “Rady s výběrem hw a sestavením PC”