adsl

Problémy s internetovými stránkami, internetovým prohlížečem atpod.

Moderátor: Mods_senior

macicek
Level 2
Level 2
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

adsl

Příspěvekod macicek » 16 říj 2005 20:56

Mám problém s ADSL od Českého Telecomu mam rychlost 1,0Mb/s a touto rychlostí to nejde teď to jde maximálně 5,5kb/s nevíte náhodou proč? :cry:

Reklama
miras
Tvůrce článků
Level 5
Level 5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod miras » 17 říj 2005 07:33

Prvně je potřeba si trošičku ujasnit jednotky. 5,5kb nebo kB? Osobně bych hádal ty kB, to by pak odpovídalo rychlosti nějakejch 50kb. No a na tuhle rychlost se velice snadno dostaneš tak, že překročíš měsíční limit staženejch dat, kterej činí u Telecomu tuším 10GB. Nebo dokonce jen 5?
Nebude to tímhle? Že si pár dní vydatně sosal plnou rychlostí a teď ti rychlost srazili?

toncis
Level 2
Level 2
Stav:

Re: adsl

Příspěvekod toncis » 17 říj 2005 10:47

Miras: Příspěvek odstraněn.

macicek
Level 2
Level 2
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod macicek » 17 říj 2005 19:11

Oni tvrdí že je to bez jakého koli omezení. Nikdy to takle pomalu nešlo a telecom tvrdi že to není jejich vynou.

miras
Tvůrce článků
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod miras » 17 říj 2005 19:45

Neomezenýmu internetu nevěř, už vůbec ne když ti to tvrdí velkej žlutej :wink: Vono nemáš žádnej datovej limit, voni jen aplikujou FUP a všude obrovským písmem hlásaj jak je to neomezený.
Napiš název a parametry služby co máš objednanou. A taky kolik platíš měsíčně. Zjistím jak to je s tím "žádným omezením"

ps
Level 2
Level 2
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod ps » 17 říj 2005 23:30

U telekomu nevěř neomezenému objemu dat !!!!

macicek
Level 2
Level 2
Stav:
Kontakt:

adsl

Příspěvekod macicek » 19 říj 2005 22:22

Můj ůčet je Internet Expres Optimal se závazkem

macicek
Level 2
Level 2
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod macicek » 19 říj 2005 22:37

Tvrděj neomezený přitom to je omezený jako prase na 2G tejdně a stejně ta rychlost je hrozná kolísá nahoru dolu hnus!!!!! To jsem si naběh, jsem z vesnice a nic jiného tady není. :evil:

miras
Tvůrce článků
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod miras » 19 říj 2005 22:56

Jo, tak něco v tom smyslu sem očekával. Tomuhle se říká marketing. "Neomezený" připojení, 24h denně, žádný limity, no neber to za ty prachy.
Když o tom omezení aspoň víš, buď si to před pořízením rozmyslíš, nebo se s tím naučíš žít. Na jak dlouho to máš? Nějakou záruku na vrácení peněz v případě nespokojenosti k tomu asi nedávaj, co?
Ale ono to máš celkem jedno, kdybys chtěl něco opravdu neomezenýho, musel bys těžce připlatit. V podobný cenový relaci je vždycky nějakej háček...

Rimmer
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod Rimmer » 19 říj 2005 23:05

Kdyby jen u Telecomu...
Myslím si, že 1 obrázek nahradí asi dalších 100 slov ohledně tohoto problému, nahlédněte prosím níže na graf FUP u tarifu 1024/256
Obrázek
Nevím jak vy, ale já nevěřil svým očím......je to neomezené množství dat, ale po stáhnutí 4GB za týden člověk nemá šanci stáhnout o moc víc 8)
Rimms

macicek
Level 2
Level 2
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod macicek » 20 říj 2005 07:29

Teď u nás začal stavět CL-NET vysílač tak jsem zvědav.Jaké máš skušenosti s mikrovlkou bude to lepší nž te posr... Telecom?

miras
Tvůrce článků
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod miras » 20 říj 2005 09:26

Wi-fi mám doma a celkem spokojenost, ale vždycky by to mohlo bejt lepší. Má to moc proměnnejch, záleží s čím ta společnost přijde. Když nasadí vysoký ceny a tvrdý limity, budeš ještš Telecomu za jeho nabídku blahořečit. Vem si třeba že máš limit na tejden. Takže když to přepískneš, seš na modemu jen pár dní. Jestli na wi-fi budou limity měsíční a přetáhneš, budeš na modemu do konce měsíce, ne do konce tejne. Je potřeba dobrej signál, jinak ti to bude furt padat. A tak dále a tak dále.
Jak už sem říkal, co bys chtěl za ty prachy. Za zcela neomezenej net by sis musel připlatit.

Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”