Ahoj všem,
musim si vybrat pracovní pc s tim, že cena kolem 30.000,- bez dph tedy max. 38.000,-
Dělám v poměrně náročných programech catia, inventor, autocad, corel apod. a mám nějákou rámcovou představu, co by měl umět:
nějáký SSD, aspoň DDR3 (16), OS uzpůsobený pro Win, nějákej lepší procesor a grafárnu, ostatní, co bych sem napsal je už asi základ např. USB3
+ úplně luxus by byl kdyby šly připojit 3 nebo 4 monitory, ale to je pohádka...
Heur. našla toto:
http://stolni-pocitace.heureka.cz/hp-pa ... c-j5m82ea/
http://stolni-pocitace.heureka.cz/dell- ... e/#section
Poradí někdo?
Děkuju.
PS: do ted jsem měl nb HP elitebook 8540w a nestačí mi paměť (programy, 2 monitory, 3D myš,....)
Pracovní PC
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Pracovní PC
Vítej na PC-HELP
Ten Dell je výborný stroj, postrádá akorát SSD, ale to to nejmenší doplnit. Profi grafika. Hlavní výhoda je v tom, že pokud Ti ten stroj vydělává na živobytí, nemůžeš si dovolit být 30 dní bez něj. A NBD záruka je prostě to nej, co lze mít k pracovnímu stroji.
Ke skládanému PC Ti nikdo nic takového nedá - výhodou ale je, že tam by se daly 2 grafiky a SSD do té ceny...
Otázka tedy je, jaké máš priority?
Ten Dell je výborný stroj, postrádá akorát SSD, ale to to nejmenší doplnit. Profi grafika. Hlavní výhoda je v tom, že pokud Ti ten stroj vydělává na živobytí, nemůžeš si dovolit být 30 dní bez něj. A NBD záruka je prostě to nej, co lze mít k pracovnímu stroji.
Ke skládanému PC Ti nikdo nic takového nedá - výhodou ale je, že tam by se daly 2 grafiky a SSD do té ceny...
Otázka tedy je, jaké máš priority?
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Re: Pracovní PC
Díky za odpověď, ikdyž jsem čekal více reakcí.
Taky se mi líbil ten dell, nevim teda jestli je dobrý mít v pc za 39k AMD grafiku, ale doba se asi změnila
NBD záruku asi nevyužiju, když odejde hdd, tak jsem v zadeli a když něco jiného, tak se s tim dá něco udělat. A ještě bych k němu musel koupit ssd ze svého, to je zas 1600,- a ani nevim jestli bych mohl v tomto pc hdd a ssd najednou. To vidim jako nevýhody.
Výhody složeniny jsou 4 monitory, ale zas nevim jestli bych se vešel do ceny a jestli bych si to dal dohromady...
Nebo taky můžu koupit úplně něco jiného, co mi kdo doporučí. Není to lehká volba...
Taky se mi líbil ten dell, nevim teda jestli je dobrý mít v pc za 39k AMD grafiku, ale doba se asi změnila

Výhody složeniny jsou 4 monitory, ale zas nevim jestli bych se vešel do ceny a jestli bych si to dal dohromady...
Nebo taky můžu koupit úplně něco jiného, co mi kdo doporučí. Není to lehká volba...
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 7
- 3621
-
od freelanc
Zobrazit poslední příspěvek
22 úno 2025 16:27