Zdravím,
mám takový problém. Chci si přehrát video v archivu televize noe, to video je určitě dostupné, jiným lidem přehrávání funguje a to jak přímo v prohlížeči tak když to otevřou v nějakém přehrávači přímo v pc. Mi nic z toho nejde. Adresa videa je http://tvnoe.tbsystem.cz/asx/njl_b0004_v1501__-low.asx Pokud toto otevřu v GOM, VLC, Windows media playeru nebo ve Winampu, tak se nestane bud nic, nebo to napíše, že se nemůže připojit nebo server neodpovídá. Jiným lidem to ale ve stejný čas určitě funguje. Shlédnutí přímo v prohlížeči (komplet aktuální firefox), na adrese http://tvnoe.tbsystem.cz/index.php?cs/videoarchiv/njl_b0004_v1501__/quality/low mi také nefunguje, a to když to otevírám budto s modulem VLC nebo Windows media, neděje se nic.
V čem může být problém? Nevím o ničem, co by mi přístup na tento server mohlo blokovat. Zvlášntí mi připadá, že pokud to chci otevřít ve WMplayeru, tak to sice napíše, že server neodpovídá, ale napíše to název videa, který nemohl získat jinak než z toho serveru. Co by toto mohlo blokovat?
Děkuji za pomoc!
Nelze přehrát video na serveru
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Nelze přehrát video na serveru
Mám poslední verzi Firefoxu a jde spustit přímo na PC z uvedeného odkazu a to v KMP.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
To já mám taky, vše aktuální, ale nejde to. A jak to vypadá, tak to asi nebude chyba prohlížeče, nefunguje to ani v samotném přehrávači mimo prohlížeč. V čem by to ještě mohlo být? Mě nic dalšího nenapadá.
-
- Pohlaví:
Stáhni live linux a nabootuj ho. Zkus to v něm. Tím určíme, zda je chyba ve tvém systému, nebo na síti.
Nabootoval jsem z flashky Ubuntu a chová se to pořád stejně. Ve firefoxu co byl v tom linuxu, prostě zase naběhne ta stránka s videem, videopřehrávač se tam nějaký načte, ale nic se neděje, video se v něm neobjeví. Zkoušel jsem otevřít i soubor "njl_b0004_v1501__-low.asx", který by to video měl otevřít v přehrávači, ale spustil se jen nějaký linuxácký přehrávač, ve kterém se opět žádné video neobjevilo. S linuxem nemám žádné zkušenosti, takže nevím, nakolik to třeba mohlo být tím, že by to ten přehrávač neuměl vzít. Nicméně nešel ani ten firefox.
Pokud jde o windows, možná blbost, ale zkoušel jsem se koukat do hosts jestli to tam není náhodou blokované, není, a taky zkusit vypnout antivir.
Pokud jde o windows, možná blbost, ale zkoušel jsem se koukat do hosts jestli to tam není náhodou blokované, není, a taky zkusit vypnout antivir.
Tuší někdo, kde by mohl být problém? Kde na mé straně? Co by mohlo blokovat přístup k tomu videu? Na straně správce sítě by totiž blokace být neměla.
-
- Pohlaví:
Být neměla nic neznamená. Ověř to ještě na jiném počítači, případně na svém počítači v jiné síti, nebo s jiným připojením.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 3869
-
od buchtik
Zobrazit poslední příspěvek
19 pro 2024 12:16
-
-
Nejde přehrát AMZN.WEB-DL.DDP5.1.H.264-NTb Příloha(y)
od tuningrob » 24 pro 2024 14:08 » v Vše ostatní (sw) - 2
- 2756
-
od tuningrob
Zobrazit poslední příspěvek
24 pro 2024 15:43
-
-
- 2
- 1120
-
od extrem