Nelze přehrát video na serveru

...

Moderátor: Mods_senior

HommeR
Level 2
Level 2
Pohlaví: Muž
Stav:

Nelze přehrát video na serveru

Příspěvekod HommeR » 15 bře 2015 22:30

Zdravím,
mám takový problém. Chci si přehrát video v archivu televize noe, to video je určitě dostupné, jiným lidem přehrávání funguje a to jak přímo v prohlížeči tak když to otevřou v nějakém přehrávači přímo v pc. Mi nic z toho nejde. Adresa videa je http://tvnoe.tbsystem.cz/asx/njl_b0004_v1501__-low.asx Pokud toto otevřu v GOM, VLC, Windows media playeru nebo ve Winampu, tak se nestane bud nic, nebo to napíše, že se nemůže připojit nebo server neodpovídá. Jiným lidem to ale ve stejný čas určitě funguje. Shlédnutí přímo v prohlížeči (komplet aktuální firefox), na adrese http://tvnoe.tbsystem.cz/index.php?cs/videoarchiv/njl_b0004_v1501__/quality/low mi také nefunguje, a to když to otevírám budto s modulem VLC nebo Windows media, neděje se nic.
V čem může být problém? Nevím o ničem, co by mi přístup na tento server mohlo blokovat. Zvlášntí mi připadá, že pokud to chci otevřít ve WMplayeru, tak to sice napíše, že server neodpovídá, ale napíše to název videa, který nemohl získat jinak než z toho serveru. Co by toto mohlo blokovat?
Děkuji za pomoc!

Reklama
Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Re: Nelze přehrát video na serveru

Příspěvekod Pic » 15 bře 2015 22:58

Mám poslední verzi Firefoxu a jde spustit přímo na PC z uvedeného odkazu a to v KMP.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

HommeR
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod HommeR » 16 bře 2015 06:47

To já mám taky, vše aktuální, ale nejde to. A jak to vypadá, tak to asi nebude chyba prohlížeče, nefunguje to ani v samotném přehrávači mimo prohlížeč. V čem by to ještě mohlo být? Mě nic dalšího nenapadá.

Uziv00
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod Uziv00 » 16 bře 2015 07:56

Stáhni live linux a nabootuj ho. Zkus to v něm. Tím určíme, zda je chyba ve tvém systému, nebo na síti.

HommeR
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod HommeR » 16 bře 2015 17:24

Nabootoval jsem z flashky Ubuntu a chová se to pořád stejně. Ve firefoxu co byl v tom linuxu, prostě zase naběhne ta stránka s videem, videopřehrávač se tam nějaký načte, ale nic se neděje, video se v něm neobjeví. Zkoušel jsem otevřít i soubor "njl_b0004_v1501__-low.asx", který by to video měl otevřít v přehrávači, ale spustil se jen nějaký linuxácký přehrávač, ve kterém se opět žádné video neobjevilo. S linuxem nemám žádné zkušenosti, takže nevím, nakolik to třeba mohlo být tím, že by to ten přehrávač neuměl vzít. Nicméně nešel ani ten firefox.
Pokud jde o windows, možná blbost, ale zkoušel jsem se koukat do hosts jestli to tam není náhodou blokované, není, a taky zkusit vypnout antivir.

HommeR
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod HommeR » 18 bře 2015 20:19

Tuší někdo, kde by mohl být problém? Kde na mé straně? Co by mohlo blokovat přístup k tomu videu? Na straně správce sítě by totiž blokace být neměla.

Uziv00
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod Uziv00 » 19 bře 2015 00:10

Být neměla nic neznamená. Ověř to ještě na jiném počítači, případně na svém počítači v jiné síti, nebo s jiným připojením.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Flash disk - soubory nelze přehrát
    od Kincl6 » 18 pro 2024 21:13 » v Vše ostatní (hw)
    3
    3869
    od buchtik Zobrazit poslední příspěvek
    19 pro 2024 12:16
  • Nejde přehrát AMZN.WEB-DL.DDP5.1.H.264-NTb Příloha(y)
    od tuningrob » 24 pro 2024 14:08 » v Vše ostatní (sw)
    2
    2756
    od tuningrob Zobrazit poslední příspěvek
    24 pro 2024 15:43
  • PC na video edit
    od extrem » 16 zář 2024 12:14 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC
    2
    1120
    od extrem Zobrazit poslední příspěvek
    16 zář 2024 12:27
  • Nelze nainstalovat W10 Příloha(y)
    od sasshrek » 08 zář 2024 13:26 » v Windows 11, 10, 8...
    4
    3341
    od sasshrek Zobrazit poslední příspěvek
    08 zář 2024 15:12
  • Nelze nainstalovat Windows 11
    od helpmeboys » 04 pro 2024 14:52 » v Vše ostatní (sw)
    2
    3061
    od petr22 Zobrazit poslední příspěvek
    04 pro 2024 14:59

Zpět na “Vše ostatní (inet)”