Dobrý den, mám externí USB disk WD Elements 1TB . Přes něj se mi dostal ze zavirovaného notebooku mého kamaráda VIR policie ČR do stolního PC, které nebylo x měsíců připojené k internetu. Jakým způsobem ho mám odvirovat ? Obsahuje důležitá a citlivá firemní data, které nemůžu smazat.
Díky za rady !
Zavirovaný externí disk Vyřešeno
- Martinor
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Zavirovaný externí disk
Lenovo IdeaPad S540-15IWL- verze 81SW000VCK
-
- Pohlaví:
Re: Zavirovaný externí disk
Policejní vir se zde objevuje poměrně často, používej tlačítko Hledat. Také můžeš v sekci HujackThis požádat o kontrolu logu.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Disk je přístupný, nebo zablokovaný?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
- Martinor
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Ano disk je přístupný ale notebook můj je již odvirovany a proto nechci disk připojovat k notebooku. Nejde nějakým způsobem např z live distribuce Linuxu ho třeba odvirovat?
-
- Pohlaví:
A jak bys to bez připojení k počítači chtěl udělat?
Ne bez pripojeni k pocitaci, ale bez pripojeni k pocitaci na kterem bezi system ktery nema byt opet zavirovan.
Linuxova distribuce je reseni, ale jeste lepsi je Kaspersky Rescue CD - nabootuje linux z CD, Kaspersky se pripoji na net a stahne aktualizaci antiviru, pak staci procistit vsechny dostupne disky.
Linuxova distribuce je reseni, ale jeste lepsi je Kaspersky Rescue CD - nabootuje linux z CD, Kaspersky se pripoji na net a stahne aktualizaci antiviru, pak staci procistit vsechny dostupne disky.
-
- Pohlaví:
V tom případě nepotřebuje Linux, pokud to umí Kaspersky opravit pak stačí nabootovat jenom ten http://www.slunecnice.cz/sw/kaspersky-rescue-disk/
Re: Zavirovaný externí disk Vyřešeno
Kaspersky Rescue CD = linuxova distribuce
- Martinor
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Chlapi, díky moc, vyzkouším to a dám vědět :)
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”