ahojda lidi mám to problém před 3 dny . mi v prohlížečích po celé ploše začali skákat reklami i když je pozavírám neustále se mi otevírá stránka na reklamu pc analys dnes jsem našel v pc zrychlení počítače nevím kde se vzalo odinstaloval jsem ho a antivir trošk ubláznil nemám tyhle programy v lásce. daj íse ty reklamy nějak blokovat mě už to fakt štve nemám žádne volné místo . Všude kde kliknu v prohlížeči nějaká reklama. což před 3 dnama nebylo. mám to ve všech prohlížečích. v nastavení sem nic nenašel. vyskakovací okna mám blokované ale to mi u těch reklam je k ničemu.
Ani na fcb se kloudně nemůžu přihlásit už mě to štve.
Ted jsem našel v pc nějakej internet speed checker okamžitě jsem ho odinstaloval .
Já si dávám moc velký pozor na instalaci takových programů nepřináši nic dobrýho takže vůbec netuším kde se tam vzali. Aspon těch reklam se zbavit by mi bodlo.
nepříjemné reklamy v prohlížečích a to úplně všude. Vyřešeno
Re: nepříjemné reklamy v prohlížečích a to úplně všude.
1. řešení) Buď obnovit systém z bodu obnovení, nebo bitové kopie.
2. řešení) Vložit log z programu HJT do sekce HJT a požádat o kontrolu.
2. řešení) Vložit log z programu HJT do sekce HJT a požádat o kontrolu.
Děkuju za vaše názory a rady. 

Re: nepříjemné reklamy v prohlížečích a to úplně všude. Vyřešeno
a já se modlil at se tomu vyhnu hjt sem dělal cca před 3 týdny takže zkusím obnovu a pak popřípadě hjt. ale asi budu muset na hjt. pář obnova nepomáhá navíc sem našel nějaký doctor pc odinstaluju ale instaluje se pořád dokola. Jinak díky.
Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”