Game booster mu to ještě zpomalí, vypne pár programů, ale sám udělá větší bordel.
Prostě víc efektů, méně FPS, u Aceru jsou vysoké teploty udělej tohle:
Zapni HWmonitor, měj ho zaplej po dobu hraní, hraj tak 10 min, a pak vyfoť HW monitor a dej sem screen.
Propady FPS při hraní her
Re: Propady FPS při hraní her
Omlouvám se, že odpovídám takhle pozdě. Dřív jsem bohužel neměl moc čas :(. Zde přikládám screen z Hw monitor a až se nestačím divit jakých teplot jsem dosáhl. Nevíte kolik jsou max. teploty ?
Může to být právě ten úroblé ms poklesem fps ? :) Díky
Může to být právě ten úroblé ms poklesem fps ? :) Díky
- WinDroid
- Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Je to acer
S tim nic neuděláš. Můžeš to vyfoukat stlačeným vzduchem ale teploty ti klesnou tak na 95..

Aha ... njn a je to bezpečné? Takto vysoké teploty? ... co ty chladící podložky asi moc nepomáhají že?
Tak třeba rozebrat a vyčistit chlazení :)

- WinDroid
- Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Stejně ti to neklesne pod 95°C, bezpečné to neni, ale u aceru s tim nic nenaděláš, acery přežijí 2-3 roky a jsi rád :)
Zdravím :) Našel jsem si čas a poslechl tvůj příspěvek. Nepoužil jsem stlačený vzduch, ale notebook jsme si do šroubku rozebral a vyčistil chlazení. A ejhle
5 mm tlustý povlak špíny a prachu na pasivním chlazení. Už vím kde byla teda chybka. Všechno jsem vyčistil vypucoval a zkusil změřit teploty. Jsem velice rád a prozatím se mi tím problém vyřešil.
Teploty CPU při zátěži WoT jsou po půl hodině hraní max 80°C a GPU je na 69°C. A problém s propady fps na 19 je taky pryč. Nejpíš se mi z důvodu velké teploty sepnula pojistka a GPU se podtaktovávala. Takže jsem spokojen. Díky za rady

a není 80°na procesor taky moc? nevím teda jak sou na tom ntb, ale stolní pc by myslím dlouhodobě neměl mít přes cca 65°C teplotu...
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 17
- 11468
-
od liborek
Zobrazit poslední příspěvek
28 úno 2025 15:39