MAFIA I

A vše kolem nich…
(tipy na hry zdarma, dojmy, novinky..prostě vše co vás napadne)

Moderátoři: beather, Mods_senior

min.ver
nováček
Pohlaví: Žena
Stav:

MAFIA I

Příspěvekod min.ver » 17 bře 2015 09:43

Ahoj, koupila jsem si nový notebook a chtěla jsem si na něm zahrát Mafii, nejdřív hra nešla spustit kvůli error 4205 a poté, co jsem tohle vyřešila, tak se sice spouští, ale jenom v malém okně, nikdy se nedá na celou obrazovku. Projela jsem snad všechny diskuze na tohle téma, ale zatím mi žádné zmiňované nastavení nepomohlo. Měnila jsem různé režimy kompatibility a rozlišení, ale je to pořád stejné. Někde jsem se dočetla, že nové notebooky tu hru už nechápou :D. (btw - na hooodně starém stolním pc s win XP jde hra uplně v pohodě)

(Acer Aspire E15: Grafická karta - NVIDIA GeForce GT 820M; 2048 MB; Procesor - Inte Core i5, 2,2 GHz, cache 3 MB; RAM - 8 GB; OS - Win 8.1)

Reklama
Mikke
Level 1
Level 1
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: MAFIA I

Příspěvekod Mikke » 17 bře 2015 17:41

nepomůže třeba alt + enter?

_vcn
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod _vcn » 18 bře 2015 00:23

A jakým způsobem bylo nastavení rozlišení měněno?
Mafia má ve svém adresáři se spouštěčem a se soubory hry i soubor Setup.exe, kterým se nastavuje.

Do přílohy jsem nahrál ověřené a funkční nastavení. Samozřejmě rozlišení je třeba nastavit dle nativního rozlišení
obrazovky notebooku a vyhlazování hran vypnout, pokud notebook nebude hru stíhat.
Přílohy
mafia-setup.jpg
PC: AMD Vishera FX-6300|GA-970A-DS3|8 GB RAM|ASUS STRIX GTX 950 2G|Transcend SSD370S 256 GB & ST Bar. 7200.14 1TB|Seasonic SS-500ET-T3|W10 Pro 64b÷

El Diablo
Moderátor
Elite Level 11.5
Elite Level 11.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod El Diablo » 18 bře 2015 00:52

RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware

i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H

min.ver
nováček
Pohlaví: Žena
Stav:

Příspěvekod min.ver » 18 bře 2015 19:34

Děkuji za rady, ale tohle už jsem všechno zkoušela a nepomohlo to ani teď ani předtím...

--- Doplnění předchozího příspěvku (18 Bře 2015 19:45) ---

ještě mě napadlo, všude se píše, že je potřeba mít Indeo kodek, tak jsem si ho teda stáhla, ale jak poznám, že je funkční? Protože jsem zahlídla taky někde, že je teĎ placenej nebo co a tak jestli mam správný? Může to být ten problém?

Zpět na “Hry”