Nainstaloval jsem Comodo a to mně odkázalo na jejich stránky, tam jsem musel vše stejně vyplnit, abych dostal aktivační kód. Od té doby žádný spam, hned to maže a není to ani v odstraněné poště.Tak díky, ještě by to chtělo program, aby se spamy nepřijímaly a posílaly zpátky, ale to bude záležitost serveru, to je hudba budoucnosti.
To Elusive:Po nainstalování COMODO ,po každém restartu se mi objevuje hlášení: WinLIRC (X) could not start server. Je to DO k sat. kartě SkyStar2 .Mám ho v doc and set. programy po spuštění a měl jsem ho stále v liště win.Kromě toho po každém restartu se objevuje hláška (NOD32?):
IMON-Internet monitor (NOD32)
The network configuration was changed and IMON has updated the neccessary setting accordingly.For changes to také effect, please restar the computer.
Po restartu to samé.Můžeš poradit Ty nebo někdo jiný?
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče! Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus. Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče! Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus. Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Umím ,ale tam nic není.Jen e-mailové adresy-setting.Já myslím ,že může být konflikt mezi COMODO a NOD32, ten mi přece taky kontroluje maily.