Aktivní / Neaktivní antivir
Aktivní / Neaktivní antivir
Ahoj, reinstaloval jsem Windows 7, odinstaloval jsem původní Windows Defender antivir a nainstalova Aviru společně s Comodo firewall. Vše vypadá že běží, ale centrum akcí mi hlásí, že není ani jedno aktivní. Pokud zapnu antivir i firewall v centrumu akci, ani po zapnutí se nic nezmění. Tak mě zajímá jestli teda je či není oboje aktivní ? Oboje mám všude povoleno aby se spouštělo.
Re: Aktivní / Neaktivní antivir
Doporučil bych jen jedno řešení, a to ESET Smart Security. Není potřeba instalovat více AV, je to pouze a jen na obtíž a padá výkon.
Provozuji IT magazín o smartphonech FreeBit.cz a mám rád Apple.
Ale ten eset je placený, i když já ho má nejradši. To pak už balík comodo nebo avast free s firewall z windows, bohate staci
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Když vpravo dole klikneš na liště na ^ (jinak schovanou ikonu) Aviry, nebo Comodo, tak se můžeš přesvědčit, že běží.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
dvorakj píše:Ale ten eset je placený, i když já ho má nejradši. To pak už balík comodo nebo avast free s firewall z windows, bohate staci
Pošli PM, mám tu nějaké klíče.
Provozuji IT magazín o smartphonech FreeBit.cz a mám rád Apple.
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Ony jsou už klíče free?Byly by ještě nějaké k mání a že bych přešel z kvalitnějšího comoda na eset?
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”