Dobrý den,
hledám program který by omezil nabíjení baterie v laptopu na 80%, 90%, něco podobného jako umí sony center.
Program správa baterie notebook
Re: Program správa baterie notebook
Do BIOSU jsi koukal?
Win 7 x32, AMD Athlon X2 64 5600+ (2.9 GHz), 2 GB RAM (DDR 2), Gigabyte Radeon HD 5670, Seasonic 400 W, HDD Samsung SpinPoint F3 3.5" 1TB
-
- Pohlaví:
Předně si ve špatné sekci. Tohle je na dobré programy ke stažení a ne na hledání programů.
Mnoho notebooků má potřebnou utilitu ve vybavení. Vzhledem k tomu že nepíšeš co je za stroj se víc poradit nedá.
Mnoho notebooků má potřebnou utilitu ve vybavení. Vzhledem k tomu že nepíšeš co je za stroj se víc poradit nedá.
Co je to za značku notebooku? Jak píše BS výrobci mají svoje utility, např. u Lenova se to jmenuje to Power management. Dřív jsem to hodně řešil z důvodu životnosti baterie, ale bylo mi zde vyvráceno, že by to mělo nějaký zásadní vliv u současných Li-Ion a Li-Pol baterí
Děkuju za vaše názory a rady. 

-
- Pohlaví:
Pokud nějaký výrobce tuto utilitu má, není to úplně bezdůvodně. Není to žádna přidaná hodnota k ceně.
Nemá smysl baterku která klesne o 2% ihned dobíjet na 100%.
Nemá smysl baterku která klesne o 2% ihned dobíjet na 100%.
Mám sony vaio, bohužel oficiální sw nelze naistalovat.
-
- Pohlaví:
A prozradíš proč to nejde instalovat?
Chyby mohou být pouze u nelegálních systémů.
Chyby mohou být pouze u nelegálních systémů.
Jsem na Vš, která je windows insider programu, takže mám licence všechny legální, protože skončila podpora vaio (sony divizi vaio prodalo), tak od windows 8.1 některé programy zlobí, plus jsem měnil hdd za ssd a to se sony produktům taky nelíbí, protože se váží na hardware. Nechce se mi hodiny na netu hledat, jak to obejít nebo zprovoznit, tak hledám nějaký program, který zvládne to samé. Nevíte o nějakém ?
Blue Spirit píše:Nemá smysl baterku která klesne o 2% ihned dobíjet na 100%.
S tím já souhlasím, myslel jsem spíš to, že někde radí zakázat nabíjení nad 90% baterie a to mi zde bylo vysvětleno, že nemá vliv na životnost.
Děkuju za vaše názory a rady. 

-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Gurmán píše:1.skončila podpora vaio (sony divizi vaio prodalo)
2.měnil hdd za ssd a to se sony produktům taky nelíbí, protože se váží na hardware
1. Vaio hub stale funguje. Ze tebou pouzivana verze OS neni podporovana je vec jina.
2. Nepovidej, vlastne povidej. Jak to maji (dle tebe) osetrene?
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
Vaio hub vyzkouším. díky
2. Pokud např. změníš disk na kterém je naistalován systém z továrny za jiný, tak ti nebudou fungovat všechny fukce vaio assist a začnou zlobit ty programy. Jendou jsem si omylem smazal skrytou partition na obnovu se systémem windows a tak jsem si objednal recovery disky od výrobce na můj model, ty mi v průběhu instalace napsaly, že se nejedná o sony vaio laptop a skončili s instalací, disky jsem 2x reklamoval a ani v certifikovaným sony servisu mi nemohli pomoct. Jak tento obranný mechanismus funguje je mi stále záhadou.
2. Pokud např. změníš disk na kterém je naistalován systém z továrny za jiný, tak ti nebudou fungovat všechny fukce vaio assist a začnou zlobit ty programy. Jendou jsem si omylem smazal skrytou partition na obnovu se systémem windows a tak jsem si objednal recovery disky od výrobce na můj model, ty mi v průběhu instalace napsaly, že se nejedná o sony vaio laptop a skončili s instalací, disky jsem 2x reklamoval a ani v certifikovaným sony servisu mi nemohli pomoct. Jak tento obranný mechanismus funguje je mi stále záhadou.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Baterie v notebooku - jak se k tomu postavit?
od uzivatel123 » 22 pro 2024 16:40 » v Vše ostatní (hw) - 3
- 2420
-
od kecalek
Zobrazit poslední příspěvek
22 pro 2024 21:08
-
-
- 3
- 2342
-
od p3v4x
05 lis 2024 22:54
-
-
Program na hledání poškozených souborů JPG Příloha(y)
od Rosta_Kolmix » 09 lis 2024 11:01 » v Design a grafické editory - 2
- 4820
-
od Minapark
15 lis 2024 11:04
-
-
-
Jaký program pro zpracování videa je nejlepší?
od zuzana3 » 13 kvě 2025 08:48 » v Programy ke stažení - 7
- 6223
-
od buchtik
14 kvě 2025 12:20
-
-
- 4
- 3604
-
od RostislavC