mam takový problém koupil jsem si nové slchátka https://www.alza.cz/hyperx-cloud-ii-headset-cervena-d2304470.htm ale pokuď je zapojím přes USB se zvukovkou sluchátka šumí je to opravdu otravné když pouze přes jack do telefonu nebo dozadu v pc tak nic (ve předu pc také šumí i přes jack)
věci co jsem odpozoroval/vyzkoušel.
- odpojit vše ostatní USB
- přepojil do všech USB přední i zadní
- Vypnout všechny zařízení na záznam dokonce i když zakážu tu zvukovku a všechen zvuk tak šumí
- sluchátka šumí stejně na jakoukoliv hlasitost
- na 3 NB také šumí a v TV taky
Osobně si myslím že se jedná o špatné zemnění nebo něco předtím jsem měl kraken chroma 7.1 USB bez zvukovky a to samé ale mam i jedny levnější přes USB a ty sou úplně v pořádku.
Všude jsem našel jen jak napravit věci ohledně zvukovky a tak ale na toto nikde předem děkuji za jakoukoliv odpověd.
Šumění ve sluchátkách
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Šumění ve sluchátkách
jak jsem psal nahoře "předtím jsem měl kraken chroma 7.1 USB bez zvukovky a to samé šumění ale mam i jedny levnější přes USB a ty sou úplně v pořádku. " předtím jsem mněl siberi V2 a všechnu sluchátka na jack nemají problém
- adavyp
- člen BSOD týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Šumění ve sluchátkách
Ahoj.
Podobný problém se stejnými sluchátky jsme se snažili vyřešit zde. Zkus se zeptat tazatele, jestli problém nějak vyřešil.
Podobný problém se stejnými sluchátky jsme se snažili vyřešit zde. Zkus se zeptat tazatele, jestli problém nějak vyřešil.
Potřebujete poradit? Napište mi SZ.
"Non scholae, sed vitae discimus." - Seneca
"Non scholae, sed vitae discimus." - Seneca
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 13
- 5778
-