Nejstarší obnovení systému
Nejstarší obnovení systému
Zdravím , chtěl bych si obnovit systém win 7 do budu jeho prvního zapnutí.Bohužel se mi zobrazují jen 4 body obnovení a žádný z nich není starší než měsíc.PC jsem si kupoval v celku (né komponent po komponentu) a slyšel jsem , že by se tím pádem měl být v disku skrytí oddíl přes který by se to mělo dát reinstalovat. Neuměl by jste mi s tím prosím poradit ?
Re: Nejstarší obnovení systému
Obnova do tovarniho stavu se nedela pres body obnoveni, ale pomoci programu od vyrobce pocitace.
Podmiinkou je, aby Windows byly koupeny jako OEM licence spolecne s pocitacem a byly na nem instalovany primo od vyrobce, pak by tam mel byt i instalovan program ktery provede obnovu do tovarniho nastaveni. Zalozni oddil by mel byt videt i ve spravci disku jako dalsi, skryty oddil o velikosti kolem 15 GB.
V pripade, ze byly Windows instalovany samostatne je ejdina moznost obnovy preinstalace z instalacniho DVD.
Podmiinkou je, aby Windows byly koupeny jako OEM licence spolecne s pocitacem a byly na nem instalovany primo od vyrobce, pak by tam mel byt i instalovan program ktery provede obnovu do tovarniho nastaveni. Zalozni oddil by mel byt videt i ve spravci disku jako dalsi, skryty oddil o velikosti kolem 15 GB.
V pripade, ze byly Windows instalovany samostatne je ejdina moznost obnovy preinstalace z instalacniho DVD.
Bohužel se v PC vůbec nevyznám , ale z toho co jsem pochopil tak PC i Win byli zakoupeny společně (na PC je nálepka s product key) A kde by se prosím dal ten program na obnovení systému najít ?
-
- Pohlaví:
Pokud je to desktop a ne notebook, pak tam recovery oddíl bývá jen výjimečně a je to včetně postupu popsáno v manuálu.
Velmi pravděpodobně budeš potřebovat instalační DVD.
Odesláno z mého MT15i pomocí Tapatalk 2
Velmi pravděpodobně budeš potřebovat instalační DVD.
Recovery oddíl tam není . A instalační DVD od win taky nemám , jak jsem napsal jediné co mám je key od windows na case .
-
- Pohlaví:
Pak si musíš někde to DVD se stejným systémem sehnat. Třeba stáhnou stejnou verzi.
"Pokud je to desktop a ne notebook, pak tam recovery oddíl bývá jen výjimečně"
Pokud je to sestava koupena primo od vyrobce jako je HP, Dell, Lenovo a podobne, tak je tam recovery oddil vzdycky.
Pokud je to seskladane z dilu od ruznych vyrobcu primo u prodejce a je to koupene spolu s Windows tak tam recovery oddil temer urcite nebude.
Udelej screenshot ze spravce disku, tam to bude videt (prave tlacitko na Tento pocitac, spravovat, spravce disku).
Jestli tam oddil neni, bude nutne sehnat instalacni DVD Windows, te verze ke ktere je produktovy klic na stitku.
Pokud je to sestava koupena primo od vyrobce jako je HP, Dell, Lenovo a podobne, tak je tam recovery oddil vzdycky.
Pokud je to seskladane z dilu od ruznych vyrobcu primo u prodejce a je to koupene spolu s Windows tak tam recovery oddil temer urcite nebude.
Udelej screenshot ze spravce disku, tam to bude videt (prave tlacitko na Tento pocitac, spravovat, spravce disku).
Jestli tam oddil neni, bude nutne sehnat instalacni DVD Windows, te verze ke ktere je produktovy klic na stitku.
-
- Pohlaví:
Obrázky se dávají SEM jako příloha. Recovery oddíl tam není. Potřebuješ tedy instal\čníí médium se systémem.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 4154
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
30 dub 2025 09:26
-
- 1
- 4245
-
od pcmaker
07 bře 2025 18:01
-
- 2
- 3617
-
od petr22
02 říj 2024 07:15
-
-
Neustále mi mizí body obnovení ve Win 10 - co s tím? Příloha(y)
od Minapark » 25 srp 2024 19:26 » v Windows 11, 10, 8... - 38
- 15868
-
od Minapark
16 zář 2024 10:58
-
-
- 1
- 2427
-
od petr22