Ahoj,
kupuji si nový mobil, ovšem součástí balení nejsou sluchátka + můj jack na starém mobilu jaksik nereaguje takže se rozhoduju ke koupení nových sluchátek.
Měly by to být "špunty", protože nemám rád když chodím po měste s velkými sluchátky. Určitě tam jde i o tu kvalitu zvuku. Cena by se měla pohybovat do 1000kč. Pokud byste měli nějaký tip tak prosím napiště :)
Předem díky.
Sluchátka do uší Vyřešeno
Sluchátka do uší Vyřešeno
Notebook Acer Aspire E15 E5-571G-57N2
==========================
Procesor: Intel i5-5200U
Grafika: NVIDIA GeForce GT840M
RAM: 8GB DDR3
- Clorky
- Moderátor / člen HW týmu
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Sluchátka do uší
Ahoj,
jednoznačně Vsonic VSD3 v případě poslechu popu, metalu, rocku, DnB a podobně. Jednoznačně Vsonic VSD3S v případě poslechu vyrovnané hudby (klasika).
Nic lepšího se v dané cenové kategorii nenachází. VSD3 a VSD3S se odlišují v tom, že VSD3 hrají více basověji, zábavněji, ale nijak nezastírají detaily při reprodukci.
jednoznačně Vsonic VSD3 v případě poslechu popu, metalu, rocku, DnB a podobně. Jednoznačně Vsonic VSD3S v případě poslechu vyrovnané hudby (klasika).
Nic lepšího se v dané cenové kategorii nenachází. VSD3 a VSD3S se odlišují v tom, že VSD3 hrají více basověji, zábavněji, ale nijak nezastírají detaily při reprodukci.
Takže říkáš jednoznačná volba? :)
--- Doplnění předchozího příspěvku (28 Bře 2015 22:17) ---
Když poslouchám poslední dobou docela dost i akustiku hodí se tam ten první typ?
--- Doplnění předchozího příspěvku (28 Bře 2015 22:17) ---
Když poslouchám poslední dobou docela dost i akustiku hodí se tam ten první typ?
- Clorky
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
Nevím, jak jsou na tom teď MH1C, ale před rokem a půl šlo o top sluchátka, které se vyrovnaly i špuntům za několik tisíc. Jen se jim zvedla cena, kabel je hrozný (přímo strašný, pain in the ass) a nevím, jestli jsou to pořád ty samé sluchátka, jestli třeba ty nové várky nejsou nějak pozměněny.
Taky hrají úplně jinak, než zmíněné Vsonicy.
Za mě jednoznačná volba. Vsonic se vyrovnají i sluchátkům za 2-4 tisíce. Já bych dokonce šel až tak daleko a řekl, že jde o sluchátka s kvalitou poslechu na pokraji mainstreamu.
K akustice nevím, ale je to spíše vyrovnaná hudba. Pokud nejsi vyloženě člověk, co ujíždí na Mozartovi, tak bych bral VSD3. Hrají prostě zábavněji.
Taky hrají úplně jinak, než zmíněné Vsonicy.
Za mě jednoznačná volba. Vsonic se vyrovnají i sluchátkům za 2-4 tisíce. Já bych dokonce šel až tak daleko a řekl, že jde o sluchátka s kvalitou poslechu na pokraji mainstreamu.
K akustice nevím, ale je to spíše vyrovnaná hudba. Pokud nejsi vyloženě člověk, co ujíždí na Mozartovi, tak bych bral VSD3. Hrají prostě zábavněji.
Díval jsem se na ty MH1C a stojí kolem 600kč a ty VSD3 1400 :/ V tom je teda sakra rozdíl.. K čemu by ses teda přiklonil?
- Clorky
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
Záleží odkud bys je bral. Já bych neriskoval koupi MH1C z těch levných obchodů, za 1100,- jsou ke koupi u TS Bohemia. Pak je tam rozdíl 290,-. Pokud ti nejde o každou kačku, tak je volba podle mě jasná.
Věř mi, že ta cena neodpovídá. Mohli by je klidně ještě zdražit a pořád by šlo o docela jasnou koupi. První sluchátka, co se VSD3(S) vyrovnají, jsou asi Etymotic MC5.
Věř mi, že ta cena neodpovídá. Mohli by je klidně ještě zdražit a pořád by šlo o docela jasnou koupi. První sluchátka, co se VSD3(S) vyrovnají, jsou asi Etymotic MC5.
Dobře tak já spočítám peníze a uvidím :)) Díky moc 

Já jsem si oblíbil Bluetooth sluchátko, jeho výhoda je, že stále na druhé ucho slyšíš (u nás se kdysi stala nehoda, holka měla sluchátka, nějak si nevšimla přívěsu náklaďáku a ten ji smetl - takže bacha) a je to parádně mobilní, bez kabelu a s velkou výdrží. Venku prakticky používám stále, má to jen 8 gramů a pouští mi veškeré zvuky z hodinek (hovory, hudbu - to každé sluchátko neumí - kolik je hodin a dokonce mi do ucha vykecává stav sluchátka). Je jedno z nejlepších: Plantronics M90.

Čau Clorky, nevím jestli tohle ještě uvidíš, ale koupil jsem si ty VSD3. Musím říct, že jsou dokonalé!!! Bože! Takový zvuk jsem ještě nikdy neslyšel! Je to fakt úplně boží, díky moc za tip!!! :))
- Clorky
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
Ahoj, jsem rád, že jsi spokojen. Mám na ně podobný názor. V podstatě jsem je vyměnil s Klipsch S4i, které mi zvukově seděly o dost méně.
Na ně jsem viděl recenzi, prý jsou taky hodně dobré. No nic, radši to tu uzamku. Ještě jednou díky! :)
- Clorky
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
Jasně, zelená fajfka napravo.
Jo, jsou dobré. Kvalita reprodukce oproti VSD3(S) asi stejná, možná dokonce i trochu lepší. Ale podají zvuk jinak a o tom to je. Dokážu si ovšem představit, že nějaký posluchač DnB nebo techna na ně nedá dopustit.
Jo, jsou dobré. Kvalita reprodukce oproti VSD3(S) asi stejná, možná dokonce i trochu lepší. Ale podají zvuk jinak a o tom to je. Dokážu si ovšem představit, že nějaký posluchač DnB nebo techna na ně nedá dopustit.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 4349
-
od Riviera kid
Zobrazit poslední příspěvek
24 kvě 2025 18:47
-
- 3
- 3154
-
od Dolpi
01 pro 2024 21:36
-
-
Bezdrátové sluchátka s ANC do 2000Kc k TV
od walderan » 15 led 2025 12:16 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 6
- 3664
-
od walderan
18 led 2025 17:51
-
-
- 5
- 4817
-
od Kadel33