nastroj na malware
nastroj na malware
Jaky je podle vas nejlepsi nastroj na odstraneni vsemozneho malwaru? Nejlepsi jsou asi bootovaci disky, ale jake? Znam akorat Kaspersky rescue CD, AVG rescue CD a BitDefender rescue disk. Jsou naky lepsi?
Re: nastroj na malware
Nejlepší je interakce s malwarefighterem...
A ještě lepší je prevence a represe.
Jinak MBAM, ESET Online Scanner, NPE.
A ještě lepší je prevence a represe.

Jinak MBAM, ESET Online Scanner, NPE.
- jerabina
- člen Security týmu
-
Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
BitDefender ne ne
Existuje spousta nástrojů, ale hlavní je MBAM, AdwCleaner na bordel v prohlížeči, Junkware Removal Tool, RogueJiller, awbMBR, Malwarebytes anti-rootkit, TDDSkiller, Rkill, HiJackThis. Je toho hodně a většinou se toho kombinuje víc.

Existuje spousta nástrojů, ale hlavní je MBAM, AdwCleaner na bordel v prohlížeči, Junkware Removal Tool, RogueJiller, awbMBR, Malwarebytes anti-rootkit, TDDSkiller, Rkill, HiJackThis. Je toho hodně a většinou se toho kombinuje víc.
Když nevíš jak dál, přichází na řadu prostudovat manuál!
HJT návod
Pokud neodpovídám do vašich témat v sekci HJT když jsem online, tak je to jen proto, že jsem na mobilu kde je studování logů a psaní skriptů nemožné. Neberte to tedy prosím jako ignoraci.
HJT návod
Pokud neodpovídám do vašich témat v sekci HJT když jsem online, tak je to jen proto, že jsem na mobilu kde je studování logů a psaní skriptů nemožné. Neberte to tedy prosím jako ignoraci.
Myslím, že se bavíme o tom, co může použít běžný uživatel, aniž by poškodil systém. A většina programů, ppoužívaných v sekci Hjt mezi ně nepatří. Důležitější je prevence, takže spíš AV s dobrým FW. Pak třeba MBAM, ale ani ten není 100% bezpečný.
"Důležitější je prevence, takže spíš AV s dobrým FW"
?? Prevencí jsem teda osobně myslel něco jiného...
?? Prevencí jsem teda osobně myslel něco jiného...
Tvůj příspěvek jsem nečetl. A když sem někdo přijde už s tím, že chce poradit software na odstranění malwaru, tak poradit mu, že nemá klikat na všechno co vidí, to mu moc nepomůže.
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”