System Check up ZoneAlarm

...

Moderátor: Mods_senior

Baron Prášil
Master Level 7
Master Level 7
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod Baron Prášil » 25 pro 2007 00:49

tyto nálezy mwavu nepředstavujou žádný nebezpečí.
a to nejen proto,že memphisto má starej mwav (8/19/2007)

a k tomu testu-osobně sem získal dojem,že je nastavenej tak,aby trošku uživatele vyděsil víc než je reálný nebezpečí.

Reklama
melior
Level 3.5
Level 3.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod melior » 25 pro 2007 01:27

souhlasim s Baronem, me treba mwav zarval ze tam mam SaveNow adware, ale jednak na mne nikdy zadny hlasky typu "buy and save" nevyskakujou a koukal sem po vsech dokumentovanych souborech exe adll ktere to ma pouzivat a zaadny takovy u sebe nemam. Nehlede na to ze se ten soft da najit v pridat odebrat programy a instaluje si ho uzivatel po kliknuti na nejaky odkaz typu "buy now and save $$" coz nedelam uz ze zasady :)

takze bych se tak moc nedesil ;)

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

pozdrav

Příspěvekod memphisto » 25 pro 2007 11:13

tak tady je log z nejnovějšího Mwavu:
Soubor C:\Documents and Settings\Marián\Plocha\programy\DAP-P.v8.5.5.5_292_\DAP-P.v8.5.5.5_292_www.ciklet-bb.tr.cx\DAP v8.5.5.5 Build 292 Premium_www.ciklet-bb.tr.cx\CRACK\DAP.exe//PE_Patch je infikovaný virem Trojan-Spy.Win32.Banker.fzf !! Provedené akce: Smazáno!.
Objekt "spyware.imfmonitor Spyware/Adware" nalezen v souborovém systému! Provedené akce: Záznam odstraněn.
Objekt "spyware.imfmonitor Spyware/Adware" nalezen v souborovém systému! Provedené akce: Záznam odstraněn.
Objekt "lopcom Browser Hijacker" nalezen v souborovém systému! Provedené akce: Záznam odstraněn.
Objekt "saminside Spyware/Adware" nalezen v souborovém systému! Provedené akce: Záznam odstraněn.
Objekt "saminside Spyware/Adware" nalezen v souborovém systému! Provedené akce: Záznam odstraněn.
Záznam "HKLM\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Installer\Folders" odkazuje na neplatný objekt "C:\Program Files\Ubisoft\Crytek\". Provedené akce: Záznam odstraněn.
Záznam "HKLM\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Installer\Folders" odkazuje na neplatný objekt "C:\Program Files\Ubisoft\". Provedené akce: Záznam odstraněn.
Záznam "HKLM\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Installer\Folders" odkazuje na neplatný objekt "C:\Program Files\mackoy\BVE4\default\". Provedené akce: Záznam odstraněn.
Záznam "HKLM\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Installer\Folders" odkazuje na neplatný objekt "C:\Program Files\mackoy\BVE4\". Provedené akce: Záznam odstraněn.
Záznam "HKLM\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Installer\Folders" odkazuje na neplatný objekt "C:\Program Files\mackoy\". Provedené akce: Záznam odstraněn.
Tue Dec 25 11:11:13 2007 => Testovaných objektů: 35708
Tue Dec 25 11:11:13 2007 => Kritických objektů: 26
Tue Dec 25 11:11:13 2007 => Celkem vyléčených objektů: 0
Tue Dec 25 11:11:13 2007 => Celkem přejmenováno: 0
Tue Dec 25 11:11:13 2007 => Smazaných objektů: 31
Tue Dec 25 11:11:13 2007 => Celkem chyb: 7
Tue Dec 25 11:11:13 2007 => Uplynulý čas: 00:05:42
Tue Dec 25 11:11:13 2007 => Datum vydání databáze: 12/25/2007
Tue Dec 25 11:11:13 2007 => Verze virové databáze: 493321

jsem se divil,že mi to nenalezlo novější aktualizaci,když mám Mwav zaplacený :idea:
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

Baron Prášil
Master Level 7
Master Level 7
Stav:

Příspěvekod Baron Prášil » 25 pro 2007 11:25

no to mě právě zajímalo,že máš funkčí čištění.ale teď si uvědomuju,že ta funkce byla uvolněná asi jenom do května a ty si měl srpnovou databázi.takže "co tedy po nás vlastně chceš,memphisto?máš koupenej mwav,
nepotřebuješ Prášila,Barona ehm.. :D .jinak jedinej šmejd je ten první nález to ostatní jsou jenom chyby v registru.

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

pozdrav

Příspěvekod memphisto » 25 pro 2007 11:31

to vím, že to bylo dřív grátis. teď mám dnešní verzi a našlo to něco. no já jsem tu dal ten log jestli v něm někdo nenajde něco co by mohlo být od toho System Check up, aby ostatní co si to taky stáhli věděli, na co se mají zaměřit :wink: ten první šmejd co to našlo ale už v PC dávno není
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

Baron Prášil
Master Level 7
Master Level 7
Stav:

Příspěvekod Baron Prášil » 25 pro 2007 11:38

mno,když si pořádně projdeš tu cestu k nálezu kterou ti vypsal mwav,tak zjistíš,že ten šmejd sedí (teda seděl :smile: )v nějakým cracku :evil: nebyl aktivní.byl by aktivní a byl aktivní pokud si ten crack spustil.
a to přece víš,ne? a kdyby sis to zkontroloval hned po stažení(nejen ty,ale kdokoliv)měli by sme tady o polovinu míň práce.
jinak,já sem na tom testu taky shořel (nod,ZA :lol: ,Spybot)

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

pozdrav

Příspěvekod memphisto » 25 pro 2007 11:48

jj byl to crack k Download acceleratorovi,který si u mě stahovala sestra.jinak mám všechno legálně zaplaceno. zajímavé, že nod vůbec nereagoval.nehlásil nic o viru.samozřejmě, že není všemocný. já jsem dopadl celkem dost špatně v tom testu (ZA, Nod, Spyware Doctor) i v v chybách v registru a to testuje skoro denně registry Registry Mechanikem a ty spyware aktivní....... no prostě škoda slov. jinak děkuji moc za rady a za tvůj strávený čas a nervy se mnou

melior
Level 3.5
Level 3.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod melior » 25 pro 2007 14:13

Mhhm me jednou v praci na virtualce oznacil antivirus (tusim ze avg to bylo) za trojana crack na Windows XP :) jinak co se tyce toho Iolo, koukam na forum zonealarm a jejich produkt to neni.

nerekl bych ze je to skodlivy, spis predstira ze mas v systemu nejaky adware nebo spyware a snazi se Ti vnutit koupeni sama sebe za ucelem "odstraneni" nebezpecneho softu.

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 25 pro 2007 18:06

melior: V tvém cracku na Win může být přimontovaný taky vir ...

melior
Level 3.5
Level 3.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod melior » 25 pro 2007 19:46

nevim byl to tusim KILLWINXPACT nebo tak nejak... kazdopadne sem ty crackly winy pak testoval dukladne a nic v nich nebylo... spis to dle meho nazoru bylo chovanim toho cracku ze byl vyhodnoceny jako vir.

Jinak mam samozrejme WIN legalni vsecky :-)

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • TCL 40S615 - Cant load Android system Příloha(y)
    od Daniel_Jackson » 25 zář 2024 10:58 » v Vše ostatní (hw)
    2
    3271
    od Daniel_Jackson Zobrazit poslední příspěvek
    27 zář 2024 22:17
  • Logitech G Saitek Pro Flight Yoke Pro System
    od peta501 » 19 dub 2025 01:11 » v P: Hardware
    0
    2090
    od peta501 Zobrazit poslední příspěvek
    19 dub 2025 01:11
  • Zaplatil jsem 2799 Kč za Windows 11 Pro – systém není aktivovaný, klíč jsem nedostal Příloha(y)
    od MoA285 » 27 kvě 2025 20:38 » v Reklamace a zákony
    15
    5064
    od MoA285 Zobrazit poslední příspěvek
    28 kvě 2025 00:59

Zpět na “Vše ostatní (sw)”