Potřebuji pomoct nevím co napsat do googlu :D

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...).

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

Montes
Level 3
Level 3
Pohlaví: Muž
Stav:

Potřebuji pomoct nevím co napsat do googlu :D

Příspěvekod Montes » 06 dub 2015 00:36

Zdravím,

aby jste byli v obraze. Dělám návrh svojeho tetování. Bohužel nejsem ten typ člověka, co si nechá vytetovat vláček atp. Chci, aby to mělo nějakej význam. Do svého návrhu chci zakomponovat rybu. Ale nechci, aby to byl nějakej kapr. Nevím.. žádnej přírodovědec nejsem, ale co vím, tak původně byl život jenom ve vodě až později se vyvinuly plazy. Potřeboval bych nějakou rybu, ze které se vyvinuly první plazy. Nebo alespoň údajně. Pokud mě chápete, tak prosím moc moc moc pomoc. Opravdu nevím co tomu googlu zadat, pokud nechápete, tak klidně to vezmu znova a podrobněji :) Děkuji moc

Reklama
faraon
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:

Re: Potřebuji pomoct nevím co napsat do googlu :D

Příspěvekod faraon » 06 dub 2015 07:08

No, nevím proč chceš být šašek počmáranej, já jsem vždycky spíš než na kůži chtěl mít něco v hlavě. Takže bych třeba zašel do knihovny a hledal nějakou knihu o evoluci ryb, případně seznam prehistorických ryb. Ze školy si vzpomínám na obzvlášť zajímavou čeleď lalokoploutvých se zjevným náběhem ke končetinám. Další způsob by byl jít přímo po původu čtyřnožců, nebo si prostudovat jejich vývoj, přinejmenším počáteční kapitoly. No a v neposlední řadě stojí za shlédnutí seznam známých fosílií, zejména část od ryb ke čtyřnožcům by mohla splnit tvoje očekávání.

Obrázek Když už jsme u těch fosílií, fakt si také připadám jako fosílie, když znalosti místo na Internetu hledám v mozku (a to jsem nebyl zrovna jedničkář!). Ale dneska je holt trendy mít prázdno v makovici a malůvky na prdeli.

P.S. A kromě toho, jak každý ví, celá evoluce je nesmysl a ďáblův výmysl, protože pan farář by ti dobře vysvětlil že zkameněliny schoval pod zem Bůh aby nás zmátl, a vyzkoušel pevnost tvojí víry :lol:
"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!

(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)

Montes
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod Montes » 06 dub 2015 11:02

Já jsem se vždycky spíš zajímal o sport a věci kolem sportu :) Bokově jsem se zajímal o IT, ale jsem typ člověka, že když mě to nezajímá, tak se to max naučím napíšu do testu a pak provádím delete :) Ale díky moc .)

dvorakj
Master Level 7
Master Level 7
Stav:

Příspěvekod dvorakj » 06 dub 2015 11:28

Nech si vytetovat latimerii podivnou

Montes
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod Montes » 06 dub 2015 20:03

proč zrovna navrhuješ jí? :D

faraon
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:

Příspěvekod faraon » 06 dub 2015 20:46

No proč asi, podíval ses na ty lalokoploutvé? Tahle obludka plavala v moři dávno před tím než z něj vylezli první předkové dinosaurů, a plave tam dodnes! Podobně jako žraloci nebo želvy, jenže se na rozdíl od nich se za půl miliardy roků skoro nezměnila.

A o IT se zajímat bokově nedá, tím musíš žít. Když se tomu budeš věnovat 32 hodiny denně, 8 dní v týdnu a 64 týdny do roka, tak se něco naučíš. A až se to naučíš, pochopíš proč jsem napsal právě tahle čísla :-D
"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!

(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)

Montes
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod Montes » 06 dub 2015 21:00

Já jsem se smířil s tím, že ze mě mistr IT nebude. Žiji spotem (box, mma) no :)

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • mpg x570 gaming edge wifi Potřebuji poradit jak na bot BIOSu Příloha(y)
    od ManemanTV » 15 pro 2024 21:31 » v Problémy s hardwarem
    11
    4327
    od ManemanTV Zobrazit poslední příspěvek
    16 pro 2024 18:18

Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”