Dobrý den mám processor Intel pentium dual-core e5200 2.55Ghz, bez zvýšení napětí jsem se dostal na 3.36Ghz poté už se mi nenačítá logo windowsu při spouštění a PC se nezapne, tak jsem se chtěl zeptat jestli by nepomohlo zvýšení napětí, případně na kolik ho mám zvednout (u napětí jsem úplný nováček).
Díky.
Zvedání napětí processoru
Re: Zvedání napětí processoru
Né všechny sestavy jsou vhodné pro taktování, napiš zbytek komponent té sestavy
Děkuju za vaše názory a rady. 

Intel Pentium dual-core e5200 3.36 Ghz
Asus ENGTS450 DirectCU TOP/DI/1GD5
Gigabyte GA-G33M-DS2R - Intel G33
5Gb RAM
WD blue-1Gb W7
Fortron ATX-300PNR
Jinak bych se chtěl zeptat jestli taktování může poškodit zdroj? Předtím mi jeden odešel po nějáké době s nataktovaným processorem.
Asus ENGTS450 DirectCU TOP/DI/1GD5
Gigabyte GA-G33M-DS2R - Intel G33
5Gb RAM
WD blue-1Gb W7
Fortron ATX-300PNR
Jinak bych se chtěl zeptat jestli taktování může poškodit zdroj? Předtím mi jeden odešel po nějáké době s nataktovaným processorem.
Nevíte někdo, prosím?
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Napeti muzes zvednout bez problemu o 0,05 az 0,1V.
A zdroj teoreticky odejit muze. Nataktovany procesor ma vetsi spotrebu a tedy vic vytezuje zdroj. Pokud sestavu taha na hrane, muze to ovlivnit jeho zivotnost
A zdroj teoreticky odejit muze. Nataktovany procesor ma vetsi spotrebu a tedy vic vytezuje zdroj. Pokud sestavu taha na hrane, muze to ovlivnit jeho zivotnost
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 2005
-
od šulda
Zobrazit poslední příspěvek
29 zář 2024 09:57