Velmi otravné reklamy Vyřešeno

Sekce věnovaná virům a jiným škodlivým kódům, rovněž ale nástrojům, kterým se lze proti nim bránit…

Moderátoři: Mods_senior, Security team

CitroCZ
Level 2
Level 2
Pohlaví: Muž
Stav:

Velmi otravné reklamy

Příspěvekod CitroCZ » 12 dub 2015 20:18

Dobrý večer, řeším už dlouhodobě problémy s reklamami. Tyto otravné reklamy vyskakují kde se dá a mají vždy své místo. Jedna nahoře, jedna uprostřed a dvě čtvercové na konci stránky. Řešil jsem to odinstalací Googlu, ale reklamy se vždy po nějaké době vrátily. Poté mě napadlo pořídit si ADblock, který mi umožnil pouze vymazat obsah rámečku reklamy, ale stále zde byl a zpomaloval můj prohlížeč. Vyzkoušel jsem tedy jiné ADblockery, ale žádný nepomohl. Opět jsme odinstaloval Google. Promazal všechny složky v počítači a opět nainstaloval. Stáhl jsem si "ADblock super" a "uBlocker" a reklamy se stejně vrátily. Potřeboval bych tedy menší pomoc co s nimi. :cry: :cry: Přidávám i fotku.

Děkuji za veškerou pomoc
Přílohy
Reklamy 1.png
Reklama
Doteď jsem nepochopil co je to za trend dávat ty nakrájené citrony do pisoárů, proboha, vždyť se pak nedají vůbec jíst !

Reklama
ondoubek
Level 6.5
Level 6.5
Stav:

Re: Velmi otravné reklamy

Příspěvekod ondoubek » 12 dub 2015 20:21

Dej Log do sekce HJT.

CitroCZ
Level 2
Level 2
Stav:

Re: Velmi otravné reklamy  Vyřešeno

Příspěvekod CitroCZ » 12 dub 2015 20:33

Je to tam
Doteď jsem nepochopil co je to za trend dávat ty nakrájené citrony do pisoárů, proboha, vždyť se pak nedají vůbec jíst !

Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”