Zdravím, chtěl bych se zeptat co je pravdy na tom, že s 32bit Win7 nerozjedu GTA V? Vím, že je jako minimum jsou uváděny 4gb ram..
Dále bych se chtěl zeptat, jestli s mojí sestavou rozjedu gtacko aspoň na minimální detaily.. Omluvte mě, vím, že podobné dotazy se tu určitě řeší milionkrát, ale rád bych znal názor někoho, kdo tomu rozumí, protože já jsem spíš jen uživatel co se PC týče.
Díky moc. :)
Win 7 32bit (3GB ram)
AMD Athlon II X4 640 3,0Ghz
AMD RADEON HD 6570
Vím, že grafika je na nic v dnešní době, ale zvládám GTA IV na full HD rozlišení a s nízkými detaily (stabilních +-30-40fps) a třeba WOT na full HD a střední detaily. (kolem 50fps) Snad bude gta V dobře optimalizované..
Popř. jestli je někdo schopný doporučit mi nějakou rozumnou grafiku do 3 tisíc. Díky! :)
GTA V dotazy ohledně HW a SW
Re: GTA V dotazy ohledně HW a SW
Oficialni pozadavky GTA V to rikaji jasne: 64bit verze Windows.
Souvisi to prave s temi 4 GB RAM - ty je sice mas, ale nemuze je vyuzit jedna aplikace - limit je 2 GB a to GTA V zrejmne nestaci.
Krome grafiky bude problem nejspis i s procesorem.
Souvisi to prave s temi 4 GB RAM - ty je sice mas, ale nemuze je vyuzit jedna aplikace - limit je 2 GB a to GTA V zrejmne nestaci.
Krome grafiky bude problem nejspis i s procesorem.
Re: GTA V dotazy ohledně HW a SW
Fíha.. Zrovna ten procesor jsem myslel, že bude stačit.. To už se možná vyplatí koupit komplet nový počítač.. Tenhle je skoro 6 let starý..
Každopádně děkuji za odpověď.
Každopádně děkuji za odpověď.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0
- 2706
-
od Fargotroniac
Zobrazit poslední příspěvek
22 lis 2024 10:55
-
- 3
- 3553
-
od windroid2
12 kvě 2025 13:20
-
-
PC okolo cca 25k (Kontrola a rada ohledně HW)
od Mr.N00B » 04 dub 2025 18:37 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 1
- 2269
-
od Alferi
05 dub 2025 11:36
-