Dobrý den,
Systém windows 7 64 bit mi dosud běžel bez problémů. Objevila se však malá chyba kterou jsem se rozhodl vyřešit Nástrojem pro obnovu systému od bodu určení. Obnova proběhla úspěšně, jak naběhne plocha tak krátce po tom se ukazatel myši změní na "hodiny", plocha zešedne (jako když přestane odpovídat program) a nejde na nic kliknout. Po chvíli čekání se objeví hláška že Aplikace nereaguje (viz příloha). At už vyberu cokoliv (Ukončit proces, počkat) po chvíli se objeví ta samá hláška. Zkoušel jsem obnovu systému z jiného bodu ale nepomohlo to.
Jediné co funguje je když spustím systém v nouzovém režimu. Pak systém bez problému naběhne a můžu v něm "pracovat".
Tím bych Vás prosil o rady jak problém vyřešit.
Windows 7 zamrzne při spuštění
- michal95147
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Windows 7 zamrzne při spuštění
Nevíš co je to za aplikaci ? Nestahoval jsi v poslední době nějaký nový program, který by toto mohl způsobit ?
Nevíš co je to za aplikaci ? Nestahoval jsi v poslední době nějaký nový program, který by toto mohl způsobit ?
To programem asi nebude, nic jsem neinstaloval. Problém nastal po tom co jsem se snažil nainstalovat systém na druhý fyzický disk. Najednou na tom původním se při spuštění začala objevovat hláška o nelegální kopii systému. Našel jsem na netu nějaké návody jak se toho zbavit : Prvni jsem zkusil toto: https://support.microsoft.com/cs-cz/kb/2553108/cs to nepomohlo, tak toto: viewtopic.php?f=46&t=54495 pak mě napadla ta obnova systému, a hláška se už neobjevuje ale za to se to sekne.
- michal95147
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Tak zkus stáhnout zkušební verzi Avg pc tuneup a tam máš strašně moc funkcí, které zvýší výkon PC, odstraní chyby, vyčistí registr.... No prostě celkově zotaví celý PC. Já mám AVG pc tuneup koupený a jsem spokojen na 100 %. Každou chybu v mém systému vždycky opravil, ale vždy jsem musel vyzkoušet všechny funkce. Zkus to stáhnout a uvidíš, jestli ti to něco spraví. :).
Já vím, že to není bůhví jaká dobrá rada
D, ale zkus to.
Já vím, že to není bůhví jaká dobrá rada

Nezkoušej to. Ty různé tuneupy tak možná rozhází Windows.
- michal95147
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Když myslíš.
Mě vždycky se vším pomohl.
Mě vždycky se vším pomohl.
viewtopic.php?f=46&t=145444 Doporučuji přečíst.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Podle všeho jsi pokusem nainstalovat OS i na druhý disk naboural OS na původním disku. Takže asi nejlepší řešení je zálohovat data s prvního disku s OS a čistou instalací znovu nainstalovat Window, ovladače atd.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
- Dominik Rozporka
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
no jinak podle mě ale jinak nevim jo ale to že nějaký procesy přestanou pracovat může způsobit vypínáním počítače natvrdo.
ale u těch novích to asi už nevadí ale nevim
ale u těch novích to asi už nevadí ale nevim
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 8072
-
od zeus