Dobrý den,
v poslední době se mi zdá, že se mi čím dál více seká počítač. Velký rozdíl vidím převážně ve hře CS:GO. Dříve mi to běhalo krásně a plynule, ale nyní se mi to seká. Dělal jsem antivirový test, projel jsem pc CCleanerem, malware-antimalware bytes jsem taky skusil, ale nic nepomáhá. Co myslíte, pomohla by reinstalace windowsu?
Pokud ano, mám další otázku. Jak na to. PC mám bohužel koupený z Euronicsu. Dostal jsem instalační CD s windowsem, ale bojím se to udělat. Hrozí mi nějaká chyba nebo tak něco? Nebylo by nejbezpečnější to dát do servisu, aby mi to přeinstalovali oni?
Děkuji,
Amateur
Reinstalace Windowsu - ano nebo ne?
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Reinstalace Windowsu - ano nebo ne?
Chyba ti pravděpodobně nehrozí, instalace je celkem jednoduchá, navíc si průvodce instalací sám říká, co máš udělat. Problém je ale v tom, že ztratíš všechny nainstalované programy. Navíc reinstalovat počítač proto, že se seká, mi připadá jako zbourat dům a postavit nový, protože střechou zatéká. Na reinstal je vždycky dost času.
Na úvod bych zkusil bych dát do sekce HJT log ke kontrole. Další rady se jistě dostaví.
Na úvod bych zkusil bych dát do sekce HJT log ke kontrole. Další rady se jistě dostaví.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 2194
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
03 pro 2024 07:41