Wifi na notebooku jde mnohem pomaleji než na stolním PC
Wifi na notebooku jde mnohem pomaleji než na stolním PC
Zdravím...Doma mám optiku od telekomu..Používam wifi router Belkin N+ Wireless Router..Taktiež od telekomu. ..Na stolnom počítači mám wifi adapter TP-Link Tl - WN722N...tam net šlape v pohode..Podľa speed metra 7.8 Mbit/s......No na notebooku HP - G62 so sieťovou kartou Broadcom 4313 802 11/b/g/n ide neskutočne net pomaly len 0,14 mbps ..Čo mám s tým robiť ? Ak niekto viete napíšte mi prosím podrobne čo s tym treba urobiť pretože už som zúfalý...ĎAKUJEM...
Naposledy upravil(a) Žbeky dne 20 dub 2015 11:02, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Upraven nadpis
Důvod: Upraven nadpis
Re: Problém s wifi
Ahoj.Kde máš ten notebook umístěn?Tak malá rychlost je přímo u routeru?
áno hned u routeru ...
Někdy pomůže nastavit router jen na N Teď máš asi B,G,N mixed.Nebo aktualizace ovladače wifi karty v notebooku nebo aktualizace firmware routeru.
-
- Pohlaví:
Anebo odblešit, je klidně možné, že viry si vesele komunikují se sítí. Dříve to fungovalo bez problémů?
Áno predtým to bolo bez problemov ale zabudol som povedať jednu dôležitu vec ..Ten notebook ide takto pomaly len na wifi u nás doma ..Keď ten notebook ma otec v práci pripojený na ich wifi všetko je v pohode ...
Nainstaluj na svuj nebo jine notes [url]http://www.stahuj.centrum.cz/internet_a_site/monitoring_site/inssider/?g[hledano]=[/url] , pripadne si na telefon stahni neco podobneho (wifi analyzer na android) a podivej se jak to u tebe vipada. Co na te tve wifi delaj jina zarizeni? Jedou stejne blbe.
1. udelej kontrolu kanalu (inssider) a vyber nejake ktere je jaks taks nejmin vyuzite, preventivne skus jet na 20MHz kanalu, stejne ti 40MHz nepojede, protoze optiku po dedinach netahaj
2. N je nejvice nachylne na ruseni a poruseni signalu, vice odolne je G a nejodolnejsi je B (nejmensi hustota komunikace), je to holt o hustote komunikace, je to laborovani
3. skus treba live ubuntu at vyloucis problem s win, pokud bod 1 nebo 2 nepomuze
4. belkin neni zadnej zazrak, driv bych rekl ze svuj sunt umej prodat draz jak ostatni, tim nechci hanit a rict ze to dela ten belkin
Jeste mne napada jedna vec, ale to bych nechal az na pozdejc, at nevymejslis blbosti. Pripadne sem hod screen inssidera a jakej jsi vybral kanal, jde o to videt co u tebe vsechno lita a zjistit intenzitu v dBm (-40 az -50 je ok, -70 az -80 bude s ohledem na zarizeni pomale nepouzitelne).
1. udelej kontrolu kanalu (inssider) a vyber nejake ktere je jaks taks nejmin vyuzite, preventivne skus jet na 20MHz kanalu, stejne ti 40MHz nepojede, protoze optiku po dedinach netahaj
2. N je nejvice nachylne na ruseni a poruseni signalu, vice odolne je G a nejodolnejsi je B (nejmensi hustota komunikace), je to holt o hustote komunikace, je to laborovani
3. skus treba live ubuntu at vyloucis problem s win, pokud bod 1 nebo 2 nepomuze
4. belkin neni zadnej zazrak, driv bych rekl ze svuj sunt umej prodat draz jak ostatni, tim nechci hanit a rict ze to dela ten belkin
Jeste mne napada jedna vec, ale to bych nechal az na pozdejc, at nevymejslis blbosti. Pripadne sem hod screen inssidera a jakej jsi vybral kanal, jde o to videt co u tebe vsechno lita a zjistit intenzitu v dBm (-40 az -50 je ok, -70 az -80 bude s ohledem na zarizeni pomale nepouzitelne).
Thinkpad T540p, i7-4810MQ, 16 GB RAM, 240 GB SSD, 15,6", 1920 x 1080, bedny Yamaha hs8, zvukovka Audinst HUD-mx2, ekvalizer Shiit Loki
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 4305
-
od pcmaker
Zobrazit poslední příspěvek
07 bře 2025 18:37