Zdravím,
potřeboval bych propojit jednu síťovku na IP adresu proxy,který běží na W7.Proxy se připojuje na internet přes druhou síťovku,která je propojena s Wi-Fi zařízením (DHCP).
Poradí někdo jak na to ?
Síťovky se dají přemostit - to funguje.Nemůžu přijít na to jak nastavit tu první aby se připojila na IP proxy a ne na druhou síťovku.
Díky za tipy.
Propojení dvou sítí přes SW proxy na W7
-
- Pohlaví:
Re: Propojení dvou sítí přes SW proxy na W7
To co píšeš je blbost. Standard je FW - proxy - DHCP. Vše klidně může běžet na jednom počítači, ale nikdy není nejprve DHCP a pak proxy.
Asi jsem to špatně popsal.
Příklad viz obrázek:
Programy spuštěný na PC2 se připojují na internet přes proxy automaticky (IE a programy co se připojují stejným způsobem).Na PC2 jsou dvě síťovky.
Já potřebuju aby se ten první PC připojoval na internet přes SW proxy druhýho PC.
Rady,tipy ?
Díky.
Příklad viz obrázek:
Programy spuštěný na PC2 se připojují na internet přes proxy automaticky (IE a programy co se připojují stejným způsobem).Na PC2 jsou dvě síťovky.
Já potřebuju aby se ten první PC připojoval na internet přes SW proxy druhýho PC.
Rady,tipy ?
Díky.
Naposledy upravil(a) jar_st dne 21 dub 2015 22:39, celkem upraveno 1 x.
-
- Pohlaví:
Popsal jsi to dobře. Nicméně to nic neměnií na tom, že mít to takhle zapojené je nesmysl.
Proč nesmysl ?
Vím že se to tak nedělá a že to ztrácí výkon,ale já to potřebuju právě takhle jako nouzový řešení.Potřebuju se prostě první síťovkou u druhýho PC dostat pouze na proxy druhýho PC.
Vím že se to tak nedělá a že to ztrácí výkon,ale já to potřebuju právě takhle jako nouzový řešení.Potřebuju se prostě první síťovkou u druhýho PC dostat pouze na proxy druhýho PC.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 16
- 8918
-
od šulda
Zobrazit poslední příspěvek
28 bře 2025 21:30
-
- 7
- 4047
-
od buchtik
18 srp 2024 19:26
-
-
Jaký z těchto dvou notebooků vybrat?
od Speed_dead » 10 říj 2024 21:49 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 11
- 2016
-
od Speed_dead
12 říj 2024 21:07
-
-
- 2
- 2464
-
od pinzerce
16 lis 2024 13:56
-
-
HP Pavilion G6 - nemožnost připojení k síti Příloha(y)
od DenyKr » 13 zář 2024 21:47 » v Problémy s hardwarem - 19
- 5072
-
od DenyKr
15 zář 2024 14:14
-