Dobrý den, jelikož si hodlám sestavovat nový PC, tak chci upgradovat i svůj software. Chci si koupit Windows 7, hledal jsem různě po internetu a zaujali mě stránky http://www.vyhodny-software.cz/. Ceny Windowsu jsou zde velmi levné, a u zakoupín 7miček je možnost upgradu na 10 jakmile vyjdou. Chci se zeptat, má někdo s tímto webem zkušenosti? Případně kde se to dá koupit levněji.
A mám ještě jednu otázku, na Výhodný software píšou požadavky na 7 ( a to na 32 bitové i 64 bitové), tím pádem jsem z toho pochopil, že při koupi na těchto stránkách dostanu jakoby obě verze a nainstalují se mi automaticky verze, která je vhodná k mému procesoru (mám na 64 bitové), nebo to musím udělat nějak manuálně? Předem děkuji za rady a odpovědi.
Koupě Windows 7
-
- Pohlaví:
Re: Koupě Windows 7
Z vyhodneho software jsem koupil Win7 a bylo to OK.
64 a 32 bitovou verzi automaticky nedostaneš. Závisí to na licenci.
64 a 32 bitovou verzi automaticky nedostaneš. Závisí to na licenci.
Jo, už jsem si všiml, hned u ceny vidím variantu jestli 32 a 64. Takže říkáte že je to v pohodě jo?
Jo jen pro jistotu, procák má starý ale budu mít nový, ale do té doby mám AMD Athlon II X2 270, měl by být na 64 bitovou verzi, říkám to správně?:D
Jo jen pro jistotu, procák má starý ale budu mít nový, ale do té doby mám AMD Athlon II X2 270, měl by být na 64 bitovou verzi, říkám to správně?:D
Ano, ten athlon je 64bit
Má někdo zkušenost s eBay (verzi multilanguage) ?
Např. tohle: http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R4 ... e&_sacat=0
Např. tohle: http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R4 ... e&_sacat=0
-
- Pohlaví:
Na ultimítní verzi by měl jít jazyk změnit. Ale s konkrétní koupí zkušenost nemám.
Třeba tohle je zajímavý.Je to asi softwarová licence -někde něco stáhnout,pošlou klíč.Připadá to podezřelý.Chtělo by to verzi se štítkem ... ?
Uz se to ru resilo mnokrat, naposled dneska.
Vyhodny software prodava OEM Windows 7 z vyrazenych firemnich notebooku za 1500 Kc, pricemz na Ebay to same stoji 400-600 Kc.
Vyhodny software - ale pro prodejce, ne pro zakaznika.
Navic se na nej vztahuji vsechna omezeni OEM verze i kdyz prodejce tvrdi ze ne, coz Microsoft samozrejmne nezajima.
Vyhodny software prodava OEM Windows 7 z vyrazenych firemnich notebooku za 1500 Kc, pricemz na Ebay to same stoji 400-600 Kc.
Vyhodny software - ale pro prodejce, ne pro zakaznika.
Navic se na nej vztahuji vsechna omezeni OEM verze i kdyz prodejce tvrdi ze ne, coz Microsoft samozrejmne nezajima.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 8070
-
od zeus
Zobrazit poslední příspěvek
05 srp 2024 15:30