Dobrý den ,
asi před půl rokem mi rodiče koupili počítač , popravdě si řekněme , je to hrůza , hodlám se koupit nové komponenty , začnu zdrojem , ten starý bych chtěl prodat někde na aukru (nějaký euro case 450 w ) . No už jednou jsem reklamoval myšku co byla k tomu , nějak zlobila když jsem zapnul zdroj elektřiny ( mám pod monitorem měřič proudu , generátor zvuku , generátor napětí) ,tak přestala fungovat a jednou vyhořela . Reklamace u TSBohemia dopadla úspěšně . a teď je problém s tým zdrojem , na záručním papíře mám vypsané všechny komponenty zvlášť , ale jak dám tomu člověku jen záruku na ten zdroj ( na pc je záruka kolem 6 let ) ,když jsem reklamoval tu myšku , stačilo donést myšku a záruční papíry .
Děkuji
prodej komponent (problém se zárukou)
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: prodej komponent (problém se zárukou)
Das mu kopii celeho dokladu
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Zaruku porad poskytujes ty.
Pokud sam kontaktuje servis a vyridi si reklamaci sam je to jen dobra vule, mel by jit spravne za tebou.
Kdyby to ale byli pedanti tak s tvym papirem tam muzes jit jen ty (jak uklada zakon).
Pokud sam kontaktuje servis a vyridi si reklamaci sam je to jen dobra vule, mel by jit spravne za tebou.
Kdyby to ale byli pedanti tak s tvym papirem tam muzes jit jen ty (jak uklada zakon).
Takže když mu poskytnu kopii , tak to může v pohodě vyreklamovat ? 

Muze, za predpokladu ze bude sam chtit a ze mu vezmou doklad vystaveny na cizi jmeno.
Pokud se ale bude drzet zakona, pujde za tebou at reklamaci vyridis ty.
Pokud se ale bude drzet zakona, pujde za tebou at reklamaci vyridis ty.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0
- 3714
-
od falco_dee
Zobrazit poslední příspěvek
12 led 2025 17:24