GTA V - Jak se ovládají kola a plavání?

A vše kolem nich…
(tipy na hry zdarma, dojmy, novinky..prostě vše co vás napadne)

Moderátoři: beather, Mods_senior

Tholus
Level 5.5
Level 5.5
Pohlaví: Muž
Stav:

GTA V - Jak se ovládají kola a plavání?

Příspěvekod Tholus » 25 dub 2015 19:21

Ahoj, mám dotaz ohledně GTA V na PC. Nepochopil jsem ovládání kol. Vždycky, když jedu, tak mi začnou ubývat životy a postava spadne z kola, dělá to i když jedu na rovince. Navíc se mi občas stane, že kolo nejde ani zastavit, nemusím nic držet a postava na kole stále šlape. Jak je to tedy s tím ovládáním?

Další dotaz je ohledně plavání. Pochopil jsem to tak, že klávesy W S A D natáčim postavu jakým směrem má plavat a klávesou LSHIFT jí uvedu do pohybu. Je to skutečně tak, nebo dělám zase něco špatně?

Díky za rady, nikde na netu jsem to nenašel, tak se omlouvám za tak primitivní dotazy. :lol:

Reklama
SoNyX
Level 3
Level 3
Stav:

Re: GTA V - Jak se ovládají kola a plavání?

Příspěvekod SoNyX » 25 dub 2015 19:26

No, při sprintu či už na kole nebo pěšký ti ubývá stamina. Takže třeba trochu odpočívat. Při plavávání to samé + W tě nasměruje směrem ke dnu a S zase na hladinu, taky mi to dělalo trochu problém, než sem na to přišel (není nad to se utopit kvůli debilnímu ovládání).
MB: Asus ROG Maximus VIII Ranger | CPU: i5-6600k | CPU Cooler: Noctua NH-U12S | GPU: MSI GTX 1070 Gaming X 8G
RAM: Kingston HyperX Fury Black 16GB DDR4 | SSD: Corsair MX100 256GB | HDD: 2x Seagate Barracuda 7200.14 1TB
PSU: Corsair RMx Series RM650x | CASE: FD Define R4 BP w/ window

My Steam Profile (from SteamDB)

• Worth: $8950 ($2776 with sales)
  • Games owned: 501
  • Games played: 146 (29%)
  • Hours on record: 5,172.1h

Tholus
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod Tholus » 25 dub 2015 19:31

Frank má skoro maximální staminu, přesto třeba nedokáže dokončit závod s tou vysportovanou ženskou na pláži. Přeplavu vodu, nasednu na kolo a po pár sekundách začne ztrácet životy, přejedu tak cca 3 checkpointy a spadne z kola, nedá se to vyhrát.

Žbeky
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Žbeky » 25 dub 2015 20:35

Dá, jen nesmíš stále sprintovat - shift
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.

HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra

Zpět na “Hry”