GTA V problém s misí č.63
GTA V problém s misí č.63
Ahoj všichni prosímvás o radu skončil jsem misí číslo 62 kde jsem ukradl hasičský vůz a schoval ho po most u lestra. a dále už nic nemám na mapě ani jednu misi všechny vedlejší ukoly dokončene prostě uplně vše ale furt nic nikdo nezvedá telefon nemohu se prostě převlect za uklízeče u lestra a pokračovat normálně dveře jsou zamčeny auto čeká pod mostem a já už nevím co mám dělat. Je to Heist kde jste si mohli vybrat bud vrtulníkem nebo hasičskym autem a ja si vybral hasičským autem a to zřejmně byla chyba ... poradte prosím jak dál děkuji.
Re: GTA V problém s misí č.63
Nejsem si jistej, ale na tohle se ptal každej druhej co hrál už na Xbox 360/ps3 .... myslim že když nastoupíš do některýho typu aut tak ti to napíše že je vhodný jako únikový vozidlo a že ho máš někam jet připravit. Pak by ti to mělo dát další misi.
Je to tak jak psal ???. Potřebuješ někde zaparkovat únikové vozidlo. Stačí tedy nějaké získat, zajet s ním na tuším libovolné parkoviště (nejlíp aby bylo poblíž té budovy kam pak půjdeš) a po zaparkování by ti to mělo napsat, že jsi na vhodném místě pro zaparkování únikového vozidla, pak už jen stačí zavolat Lesterovi nebo Franklinovi a zvolit možnost v telefonu pro oznámení o zaparkování únikového vozidla.
Díííííííkyyyyyy :)
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
mám taky stejny problem..ale hraju na ps 4...a zkoušel jsem vsechno a nic
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení