Zdravím,
rovnou k věci - občas, při používání ntb se mi z ničeho nic ntb odpojí od internetu a dole, v tom připojení wifi mi napíše "Omezený přístup". Hledal jsem už všude na internetu, nikde nic, co by 100% pomohlo, nebo byly nedořešené témata. Mohl by mi teda někdo, prosím, poradit? Budu vděčnej za každou radu, jelikož vždycky musím restartovat pc a s tím jsou další problémy, že když se zase zapne, tak tam ten omezený přístup trvá, nebo se nechce zapnout apod.
Viry by tu žádné být neměli, jelikož jsem si nedávno dával ntb do továrního nastavení.
Děkuji moc všem
Omezený přístup
-
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
- Karrex
- Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Omezený přístup
Jak jsi daleko od routeru či něčeho, z čeho přijímáš signál?
Aktualizované ovladače síťovky? Ptám se, protože i po továrním nastavení, jsi tam mohl prsknout ovladače z přiloženého DVD.
Aktualizované ovladače síťovky? Ptám se, protože i po továrním nastavení, jsi tam mohl prsknout ovladače z přiloženého DVD.
Sestava v profilu.
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
-
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Router mám tak metr od ntb.
No to jsem neudělal. Z DVD jsem to neinstaloval, ale z RECOVERY disku. Ale to je asi to samé. Tak jdu na tu aktualizaci.
Ještě by jsem se chtěl zeptat. Kde najdu nějaký název té síťovky, co mám aktualizovat?
--- Doplnění předchozího příspěvku (23 Dub 2015 19:22) ---
http://www.savvyeat.com/dl/pro-10-100-1 ... 94590.html je to ono?
No to jsem neudělal. Z DVD jsem to neinstaloval, ale z RECOVERY disku. Ale to je asi to samé. Tak jdu na tu aktualizaci.
Ještě by jsem se chtěl zeptat. Kde najdu nějaký název té síťovky, co mám aktualizovat?
--- Doplnění předchozího příspěvku (23 Dub 2015 19:22) ---
http://www.savvyeat.com/dl/pro-10-100-1 ... 94590.html je to ono?
-
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Tak ovladače jsou prý aktuální.
Fakt neví nikdo?.. Je to otravné co 10-15 minut restartovávat nb, aby mi to zase šlo..
Fakt neví nikdo?.. Je to otravné co 10-15 minut restartovávat nb, aby mi to zase šlo..
Reset Routeru.
CPU - Intel Core i7-9700K + Noctua NH-D14
MB - MSI MPG Z390 GAMING PRO CARBON
RAM - HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz
GPU - GeForce GTX 1070 GAMING X 8G
PSU - EVGA 650 GQ Power Supply
CASE - Fractal Design Define C TG
MB - MSI MPG Z390 GAMING PRO CARBON
RAM - HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz
GPU - GeForce GTX 1070 GAMING X 8G
PSU - EVGA 650 GQ Power Supply