Pomalá SmartTV samsung Vyřešeno
Pomalá SmartTV samsung Vyřešeno
Ahoj, mám SmartTV Samsung UE40H5303 no a celkem se mi seká, hlavně hned po spuštění, neodpovídá menu, velmi dlouhá odezva, než se něco provede čekám až 10s. (někdy je to ihned po spuštění OK) Po 5-7min po spuštění je to už celkem OK, ale není to bleskové. Potom se to rozjede a je to úplně OK. Nevíte jak to opravit? Štve mě že se po spuštění seká i přepínání kanálů 

Re: Pomalá SmartTV samsung
Když jsi tenhle typ zkoušel v obchodě, tak to bylo OK? Co čekáš, že ti řekněme jiného, než že ji máš reklamovat? Servisní technik při této velikosti a razítka v tvém záručáku přijede až k tobě domů.
Nezkoušel jsem jí v obchodě, objednal jsem jí na netu, byla ve slevě
Ještě bych mohl vyzkoušet tovární nastavení. Reklamace - nevím, jak říkám, po pár minutách je to už celkem OK. Co jsem četl na zahraničních fórech, je to prý vlastnost těch levnějších řad SmartTV (i když se to děje i u dražších). Já jsem spíše myslel jestli někdo taky nemá SmartTV od samsungu, jestli se mu chová podobně atd.

Rozhodně to není obvyklé, ale protože jsi svou TV ani předtím nezkusil v obchodě, asi ti na vlastnostech TV nezáleželo. Já dával v roce 2011 za LG 42LV375S lehce přes 12 000 Kč (jinde byla za 18 000 Kč i více), měla v té době skoro vše co jsem chtěl a k tomu perfektní obraz, ale nic podobného nedělá. Ano, chvíli trvá než nastartuje všechny funkce, ale asi 20 s je úplně maximum. Možná máš vadný kousek ...
"Nezkoušel jsem jí v obchodě, objednal jsem jí na netu, byla ve slevě"
Ze by kousky vracene do 14 dnu bez udani duvodu?
V kazdem pripade autorizovany srevis dokaze rict jestli jne to vporadku nebo ne.
Ze by kousky vracene do 14 dnu bez udani duvodu?

V kazdem pripade autorizovany srevis dokaze rict jestli jne to vporadku nebo ne.
Tak těch 5-7 minut jsem sakra přehnal
Ne, TV byla úplně nová. Mohl bych zkusit napsat na podporu Samsungu, že? Spíše jsem chtěl vědět jestli je to u těchto "levnějších" smartek normální.
Přikládám video: https://www.youtube.com/watch?v=Fqx2Zr6_hO4

Přikládám video: https://www.youtube.com/watch?v=Fqx2Zr6_hO4
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Optika od O2 z ničeho nic pomalá 5Ghz Wi-Fi a také Lan Příloha(y)
od jkmaxfli » 14 črc 2024 11:06 » v Sítě - hardware - 40
- 12138
-
od RIKI22
Zobrazit poslední příspěvek
16 črc 2024 12:51
-
-
-
iPhone 4K/60FPS na Samsung A55/56
od AirCrew » 03 bře 2025 16:46 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 4
- 5786
-
od Martab
04 bře 2025 09:42
-
-
- 5
- 4345
-
od mmmartin
09 bře 2025 18:01
-
-
ASUS PRIME Z790-A WIFI - Intel Z790 + Samsung 990 PRO (Nefunguje Boot & Instalace Win 10) Příloha(y)
od Polkiking » 14 srp 2024 15:50 » v Problémy s hardwarem - 6
- 4659
-
od Zivan
15 srp 2024 09:16
-
Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”