Mám multimediální CD a chci ho zálohovat. CD je chráněné. Clony ochranu nezjistí. Na CD je cca 7mm od vnitřního okraje odlišný cd pruh široký cca 0,8mm. pruh je hladký, zřejmě bez dat.
Co to může být za typ ochrany?
Záloha Multimediálního CD
To že je pro Clony ochrana neznámá, tak to neznamená, že to nepůjde vypálit. Jestli máš ke Clony i Profiler, tak nech Clony, aby to CD zanalyzovalo, spusť Profiler, z něj Clone CD a pro CD typ vyber nastavení z Profileru.
To by snad mohlo zabrat.
To by snad mohlo zabrat.
Znáte pravidla?
Tipy a triky ve Windows XP
Návody: HijackThis, MWAV, CCleaner (THX to mijaja)
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!
Tipy a triky ve Windows XP
Návody: HijackThis, MWAV, CCleaner (THX to mijaja)
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!
Když napíšeš co je to za CD (název, vydavatel, atd.), mohlo by se nechat najít na netu jak je to chráněný a jak to zkopírovat.
Pro překonávání ochran je hodně dobrej soft Alcohol 120%
Nicméně možnost překonání ochrany nezáleží jen na softwaru, ale i na shopnostech čtecí mechaniky.
Pro překonávání ochran je hodně dobrej soft Alcohol 120%
Nicméně možnost překonání ochrany nezáleží jen na softwaru, ale i na shopnostech čtecí mechaniky.
Tak CD je od BSP Multimedia, Lidská kostra 3D (příloha časáku 21. století).
Už jsem to zkoušel hledat na webu, tohle asi nikdo ještě nepálil. Kdyby to byla hra, určitě by to nebyl problém. :-)
>>>>>mikel:
to jako i když clony zahlásí žádná ochrana tak funguje profiler atd...? Otestuju.
>>>>>miras:
Alcohol120% jede skutečně na 120%...
Jenom je potřeba správně nastavit. U ochran co našel clony, přes Alcoholer (Profiler pro Alcohol, Clony, Blind Write,...) do Alcoholu120% nebyl nikdy problém. Až včil.
Už jsem to zkoušel hledat na webu, tohle asi nikdo ještě nepálil. Kdyby to byla hra, určitě by to nebyl problém. :-)
>>>>>mikel:
to jako i když clony zahlásí žádná ochrana tak funguje profiler atd...? Otestuju.
>>>>>miras:
Alcohol120% jede skutečně na 120%...
Jenom je potřeba správně nastavit. U ochran co našel clony, přes Alcoholer (Profiler pro Alcohol, Clony, Blind Write,...) do Alcoholu120% nebyl nikdy problém. Až včil.
M-ART
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Zkus Any DVD od http://www.slysoft.com/en/anydvd.html.
Po prvotním nastavení běží na pozadí a zatím nikdy nezklamal. Pravda, multimediální CD jsem snad ještě nekopíroval, takže spíš: zatím nikdy nezklamal(bez záruky).
Po prvotním nastavení běží na pozadí a zatím nikdy nezklamal. Pravda, multimediální CD jsem snad ještě nekopíroval, takže spíš: zatím nikdy nezklamal(bez záruky).

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Raspberry - M2 disk - uprava a zaloha oddilu Příloha(y)
od L.L » 18 srp 2024 10:32 » v Problémy s hardwarem - 3
- 3693
-
od L.L
Zobrazit poslední příspěvek
19 srp 2024 14:39
-
Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”