---
Základní fakta:
1. Nejsem žádný počítačový maniak => nerozumím PC
2. Počítač si sám nesestavím, je tedy nejspíše třeba vbírat komponenty v zavedených obchodech, kde je možnost i daný produkt složit
3. Hry jsem na počítači nikdy nepreferoval a do teď na svém NTB ani žádné nehrál
4. Hry jsem hrával na Xbox360 a jelikož už X360 není nejnovější, odhodlal jsem se, že si pořídím na hry PC.. z toho plyne, že ani nevím, zda-li mě to na něm bude bavit hrát

5. Cenový strop sestavy bych viděl na 18k i s DPH,- (bet OS, bez monitoru, myši, klávesnice, reproduktorů)
6. Hry, které plánuji hrát: GTA V, AC UNITY, FAR CRY 4, CoD, Battlefiel, FIFA 15.. však nejdůležitější je pro mne GTA V.. jedná se mi tedy o herní sestavu
7. Někde v diskuzích jsem četl, že nějaký hráč rozjel GTA V na plné detaily a sestava ho stála taktéž necelých 20k (z toho vyvozuji cenový strop)
8. Sečteno, podtrženo chci co nejlepší možnou sestavu, kterou za tuto částku mohu mít. Zajisté uvítám nějakou dobrou základní desku s budoucími úpravami a upgrade nových součástek
Přátelé, tímto Vás žádám, zda-li nějaká dobrá duše mi pomohla vybrat součástky a navrhnout je pro co nejlepší možné hraní :)
Pokud sjem něco zapomněl, nebo něco důležitého nezmínil, napravím v komentářích.
S pozdravem slunečného dne, Pozoris :)
PS: Předem děkuji