Zdravim zrovna jsem preinstalovaval kamaradce notebook ale po rozdeleni disku jsem nechte oznacil vetsi oddil jako systemovy tudiz po instalu znova format obou disku (bez odstraneni oddilu :/) a po oprave a instalaci na mensi oddil mi po restartu nabizi pc vyber dvou win7 jak ten druhy odstranim? diky za rady
--- Doplnění předchozího příspěvku (08 Kvě 2015 17:56) ---
jedna se mi o odstraneni druheho radku:
Windows7
Windows7<--(del-pryc-zrusit-rozmontovat)
Dvojita nabidka Windows 7 Vyřešeno
- michal95147
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Dvojita nabidka Windows 7 Vyřešeno
Ahoj,
spusť notebook a nic nedělej, na nic neklikej. Počkej, než ti to naběhne na přihlašovací obrazovku. Potom zadej přihlašovací údaje. (Musíš se přihlásit jako Administrator. ) Až budeš na ploše, stiskni klávesy WIN+R. (klávesa win je klávesa s logem Windows. ). Potom do té tabulky dole napiš msconfig.exe . Otevře se ti tabulka s konfigurací systému. Na kartě spuštění odstraň všechny operační systémy, kromě aktuálního. ( U aktuálního by mělo bát napsáno výchozí ). Až odstraníš všechny ostatní OS, dole klikni na OK. Restartuj PC a uvidíš jestli už se tam neukazuje výběr.
Jestli ano, napiš to sem.
spusť notebook a nic nedělej, na nic neklikej. Počkej, než ti to naběhne na přihlašovací obrazovku. Potom zadej přihlašovací údaje. (Musíš se přihlásit jako Administrator. ) Až budeš na ploše, stiskni klávesy WIN+R. (klávesa win je klávesa s logem Windows. ). Potom do té tabulky dole napiš msconfig.exe . Otevře se ti tabulka s konfigurací systému. Na kartě spuštění odstraň všechny operační systémy, kromě aktuálního. ( U aktuálního by mělo bát napsáno výchozí ). Až odstraníš všechny ostatní OS, dole klikni na OK. Restartuj PC a uvidíš jestli už se tam neukazuje výběr.
Jestli ano, napiš to sem.
Re: Dvojita nabidka Windows 7
zkusim diky moc
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 8070
-